Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• mir-mur
    replied
    Lám,lám ! Itt is krómoztak, még is ellehetett látni a műhely túlsó sarkába. Nem fuldokoltak a gőzöktől. ( Vagy csak kivágták )

Leave a comment:

• LC 9246
    replied
    RidesWithChuck The Secrets of Chrome Plating @ The Finishing Touch- The Bortz Job - YouTube

The Secrets of Chrome Plating @ Finishing Touch- The Bortz Job - YouTube

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    DCS eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Akkor miről beszélsz mir-mur?
    Talán van itthon is, meg az EU-ban is minőségi krómozás, a szabályok betartása mellett is.
    Kínában is tojnak az EU szabályokra, mégis sz@r a krómjuk. ( Legalábbis, ami hozzád eljut 10 forintért )

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    és gyorsan csinálják, nem játszadoznak.
    Annyival is kevesebb mérget szipkáznak tüdőre

Leave a comment:

• kollarg
    replied
    ennél jobban már nem lehet védekezni a káros anyagokkal szemben...
    Azért az utolsó fázist csináló figurától megkérdezném hogy hol felejtette el a maszkot.. A kollégája 3 méterrel arrébb viseli a szűrőt, ő meg ugyanabban a légtérben nem.
    De azt meg kell hagyni, hogy szépnek tűnik a végeredmény - és gyorsan csinálják, nem játszadoznak.

Leave a comment:

• DCS
    replied
    Én nem azt mondtam, hogy egészséges körülmények között dolgoznak, csak hogy ez a műhely igen messze van az EU-tól NO komment mir-mur

Lehet, hogy az USA nem környezetbarát, de ez egy krómozó műhely... és egy krómozó műhely igen is nem környezetbarát! Akkor miről beszélsz mir-mur? Aki ott dolgozik az tudomásul veszi ezt. Persze az lenne egészséges munkakörülmény, ha gépek dolgoznának... Akkor nem szívna senki mérges gázokat...

De lehet, hogy valakinek jobb az uniós krómozás, bizonyára mindenki elégedett az itthoni krómozásokkal... meg az itthoni környezetbarát dolgokkal... Én környezetbarát párti vagyok, de ha a krómozást környezetbaráttá akarnák tenni, akkor abból nem lesz krómozás...
    Utoljára szerkesztve a következő által: DCS; 2012 okt. 04, 07:37.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Mit lehetne még tenni az egészségesebb munkakörülményekért??
    ennél jobban már nem lehet védekezni
    Persze én sem dolgoznék ilyen helyen...
    Erre szokták mondani, hogy : NO KOMMENT !
    Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 okt. 04, 08:37.

Leave a comment:

• joker
    replied
    Azért ez marha messze van a szabályos , elszívós .....stb ,munkaterülettől .--ne csak nézzétek -halgassátok -az megmagyarázza miért ilyen szép a végtermék .De tényleg ez a frankó krómozás .

az USA meg a legnagyobb mocsadék --másban is --de a környezetvédelemben aztán meg nagyon !
    Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 okt. 04, 06:42.

Leave a comment:

• DCS
    replied
    Uniós szabályok?? Ez a krómozó műhely az usában van és kanadában, honlapjuk: Gorilla Chrome ....
    Mit lehetne még tenni az egészségesebb munkakörülményekért?? Szerintem ez egy nagyon korrekt és felszerelt stb. műhely, ennél jobban már nem lehet védekezni a káros anyagokkal szemben... Persze én sem dolgoznék ilyen helyen...

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Minden esetre, egészséges munkakörülmények között dolgoznak ! Vagy itt nem ismerik az Uniós szabályokat

Leave a comment:

• Che
    replied
    Szervusztok!

Túl azon,hogy tényleg nagyon jó,a videó,pontosan megfigyelhető a réz,nikkel,króm,technológiai sorrend,ami a korrekt krómozás alapvető feltétele.A videón feltételezhetően alumíniumot galvanizáltak,ami egy kissé más,mint a vas,de el kell ismerni,-gyönyörű munka.

A mi esetünkben,-"álmodik a nyomor",csak vágyaink lehetnek,az ilyen igényese elvégzett munka után.Azt azért jó lett volna látni,hogyan készítették elő a felületet,mert az sem lehet kispályás.

Üdvözlettel:Che

Leave a comment:

• soveny
    replied
    Nem semmi ez a videó, köszönjük!

Leave a comment:

• LC 9246
    replied
    Chrome Plating Process - www.gorillachrome.com - Plating Dept - YouTube

Leave a comment:

• TUZI
    replied
    Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Akkor, ha olyan motorod van, amihez nem tudsz szerezni utángyártott új felnit ,akkor mi a teendő ?
    A kérdés , jogos, szerintem akkor maradna a régi vagy valami más megoldás. Esetleg maradna a régi és hajtanék a börzéken , míg nem találnék egy használható darabot.

demeter
    A csiszolással nem a munka a gond, hanem hogy kivesz az anyagból, ami amúgy sem túl vastag. Aztán esetleg egyszer csak éppen a legg jobb pillanatban szétnyílik a felni.:-(((((

Leave a comment:

• demeter
    replied
    TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Felnit én nem krómoztatnám. Nem a krómmal van a baj , hanem az alá csiszolással.:-(((((
    Nekem megcsinálták volna a felnicsiszolást...egy 10-esért darabját... :O

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information