Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Nem az ágyamban álmodtam róla azt elhiheted, de egyszerű föl kell őket hívni, mi ott voltunk 3-an és mindanyian megnéztük ezeket a dolgokat meg elbeszélgettünk róla.
A héten voltunk Edelénybe a krómozott cuccokért és egy kis fejlesztés ment, megy végbe. Már alárezezve krómozták a cuccaim
Nagyom vicces kedvében volt valaki ! Három hete, még szó sem volt ilyenről. Azontúl az unióban betiltották a rezes technológiát, arról nem is beszélve, hogy Edelényben SOHA NEM krómoztak, csak fényesítő adalékokkal nikkeleztek. Biztos hogy ott jártál ?
Vargaek? Huha,harmadszor en sem megyek vissza !
Majd csinalok fenykepet a csavarokrol, anyakrol amit szerintem elcsesztek!
Joker ,ezt neked irom!Az elso alkalommal is ugy vittem el az anyagot mint ahogy mondtad es amikor a kezembe adtak hat nem hittem a szememnek olyan gyonyoru lett ,de aztan a masodiknal meg majdnem sirva fakadtam, sot meg egy bacsinak is elkelett szamolnom ,hogy a viszapillanto szara miert is lett ilyen csunya .....
Azt az irodaban a nenike mondta ,hogy sajna ez most igy sikerult ugyhogy ne is fizessek erte..(ezzel el is ismertek szerintem a hibat)
Az biztos ,hogy tudnak szepen dolgozni ,de masodik alkalommal nekem elsavaztak a dolgaim
a csavarokrol a menet elkezdett leporladni ugy roszda formajaban a horgany alatt szoval a horgany alatt ette a sav tovabb.
A csokit amit meg igerem a leanyzonak aki igerte ,hogy meglesz minden ici pici csavar na azt a csokit hazafele banatomra meg megettem! Egeszsegemre!
Ezutan mentem borzezni ujra es ujrakukaztam azt amit elcsesztek!
Előrebocsátanám, hogy fenti hozzászólásom célja nem a te állításod meghazudtolása volt, hanem az én tapasztalatom.
ez meg az enyim : sikerült olyan viszonyt kialakítani , hogy én megbeszélem ,mikor mennék érte , vagy ha a melóhoz kéne néhány dolg hirtelen -akkor délban érte mennék...
stílus és a hozzáállás akkor is megengedhetetlen. Hasonlóképpen gondolom a dolgot, mint a minap általad betett, homokszórásra váró Csepel blokk esetében.
na--most azt hiszem berágtam --stílu? hozzállás ? --mikor is megengedhetetlen ? .................................................................................................... ..................................................
most itt lett volna egy csomó minden , de meggondoltam magam mert nem adok arra lehetőséget ,hogy abba bárki belekössön , --a lényegről elterelve a témát .Azt hiszem Tiszakeszin lesz alkalom ,félreérthetőség nélkül beszélgetni akár ezekről adolgokról is.
Ami viszont bánt , hogy itt laksz 500 m re , 3 hete hivtalak és jöttél át ( mert szükségem volt az általam is elismert ,becsült tudásodra ) és most azt hiszed hogy baszogatni akarlak !!?? Szerintem szabira kéne menned .
Leave a comment: