Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• supermax
    replied
    Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Helló!Aries88-at a Galvansystemsnél mivel "ejtették" át?Lehetne tudni róla valamit mert érdekelne!Gondolom a munkadíjra számoltak fel egy kicsivel többet neki.Ha azt veszem könnyen lehet,hogy nekem is egy kicsit vastagon számoltak.Az alumínium kulcscímkét amúgy hol tudják megcsinálni?Mert az enyémet nem krómozták le.A kerék fékfedeleket is letudják krómozni?
    Az a csepeli műhely volt!

Leave a comment:

• Zsolt27
    replied
    Helló!Aries88-at a Galvansystemsnél mivel "ejtették" át?Lehetne tudni róla valamit mert érdekelne!Gondolom a munkadíjra számoltak fel egy kicsivel többet neki.Ha azt veszem könnyen lehet,hogy nekem is egy kicsit vastagon számoltak.Az alumínium kulcscímkét amúgy hol tudják megcsinálni?Mert az enyémet nem krómozták le.A kerék fékfedeleket is letudják krómozni?

Leave a comment:

• demeter
    replied
    mir-mur eredeti hozzászólása
    Aries 88-at ott szívatták meg, de nem kicsit.
    Tényleg, Aries elmondhatnád mi a helyzet azóta, vagy most épp még egy jó nagy levegővétel tart nálad a projektben?

Leave a comment:

• supermax
    replied
    mir-mur eredeti hozzászólása
    Aries 88-at ott szívatták meg, de nem kicsit.
    Az nem a csepeli műhely volt?, vagy már volt újabb fejlemény is?

Leave a comment:

• Zsolt27
    replied
    Helló!A krómozott alkatrészek,minden amit a képen látsz,meg a kerékagyból az összes stiftet meg kulcsot barnították.Az is jó lett.A két alumínium fékfedelet is elküldtem,mert az enyémek krómozottak és azt nem nagyon tudnám otthon lepucolni,azokat viszont csak kipolírozták ahogy néztem.Én krómozni raktam be.Akkor ezt hogy képzelték egyáltalán?Az összes csavart nem raktam bele.Majd külön.Ugyan ez történt a kis alu kulcscímkével is,amit nem krómoztak le.Valószínűleg nem tudnak alumíniumot krómozni?Külön kis dobozba raktam a barnítani valót és a horganyozni valót is.Nem az történt mindennel amit horganyozni raktam,mert lekrómozták.Ez történt a kürt ráccsal,a hátsó teleszkóp alsó állítójával is,mert az enyémen nem krómozott volt.Elküldtem még a sebváltó számozott fedelet is mert krómozott volt nálam az is,erre kipolírozták nagyjából,meg az egyest ki is kapták belőle.(halvány lett)Összességében a nagyobb felületeken lámpakeret meg teleszkópokon nagyon jól kivan dolgozva a felület.Rakok fel még világosabb képeket.A hátsó kerék tengely részét én kitakartam,de a menet végére került egy kis króm "felfröccsenés" és most az anyát egyenlőre nem lehet ráhajtani.A többi menetes részt kipróbáltam azok működnek.A teljes munkadíja az egésznek 55.000 ft volt.Ehhez persze jön egy 6 ezer oda vissza posta.

Ja és Kecskeméten készült a Galvansystems kft-nél.

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Írtam.

Leave a comment:

• M.Zoltán
    replied
    Az túlzás hogy nagyon ráérek szerencsére Szerintem be tudom vállalni. írj emailt és megbeszéljük a részleteket. Ki van égetve?
    oreg68kukacfreemail.hu

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Zoltán, én épp a jövő héten akartam postára adni két Pannónia kipufogót krómoztatni, ha így ráérsz meg ilyen jó áron dolgozol, akkor küldöm neked. Mehet?

Leave a comment:

• M.Zoltán
    replied
    Üdv.
    Néhány ár Pannonia alkatrészekkel:
    Kipufogó könyök 3500-4000/db
    Kipufogó dob 8000.-/db
    Kormány 3500/db
    berugó-váltó-kormány kezelőkarok 1500/db
    Teleszkóp pohár 1500.-/db
    Első teleszkóp szár 3500.-/db
    Felni 12000/db (Közepe is kicsiszolva!)

Alu polír:
    Fékagy, fékfedél 1500-2500/db
    blokk dekni 1500-2500/db
    Rezezve nincs, viszont becsületesen van rajta nikkel. Kb 8 éve dolgozom ezzel a krómozóval még nem igazán volt minőségi panasz,de ha mégis előfordul vállalom a garanciát. Azt hiszem egy pár embernek dolgoztam már itt a fórumon.
    M. Zoltán

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    M.Zoltán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Polírozás-Krómozás
    Köszönjük a lehetőséget, de azt gondolom, hogy mindenkit leginkább az ár-érték arány érdekel. Mit kapunk, hol, és mennyiért.

Leave a comment:

• M.Zoltán
    replied
    Üdv.
    Régen írtam már ide......
    Úgy néz ki hogy felszabadul egy kis munkaidőm, ezért megint tudok vállalni krómozást, polírozást.
    Remélem nem gond ha belinkelem az elérhetőségemet. Ha igen akkor légyszi töröljétek.
    Polírozás-Krómozás

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Megérkeztek az alkatrészek a krómozó üzemből
    Hol csinálták, és ha publikus mennyi volt az annyi ?

Leave a comment:

• UK
    replied
    Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    úgy tűnik végre-valahára itt a TAVASZ!
    Megjöttek a fecskék?

Leave a comment:

• Che
    replied
    Szervusz!

Azt....a,-gondolom majdnem rá ment a ház is,de az alsógatya biztos,sebaj úgy tűnik végre-valahára itt a TAVASZ!A képről bár elég sötét a háttér szépnek tűnnek,gratulálok.

Üdvözlettel:Che

Leave a comment:

• Zsolt27
    replied
    Megérkeztek az alkatrészek a krómozó üzemből 6 hét után.Rakok fel néhány képet.A minőség és a felület úgy néztem rendben van,másrészről lett egy kis gond néhánnyal.(nem azt csinálták amit világosan leírtam.)Click image for larger version

Name:	kép 002.jpg
Views:	1
Size:	195.4 KB
ID:	136954Click image for larger version

Name:	kép 005.jpg
Size:	191.1 KB
ID:	136955Click image for larger version

Name:	kép 007.jpg
Size:	191.5 KB
ID:	136956Click image for larger version