Meg nem mertem nekiugrani a kromozasnak mert mindenki masra eskuszik ,de nekem idaig a kecskemeti G.S. jon be az olvasottak alapjan jo igy vissza nezve a tulaj azert az arakat egy ket 100ft elteressel mondja ,de a lenyeg mindig a munka minosege .
Amugy beszelgettem azzal a kromozoval ujra aki megcsinalta a $zar csiszolas+kromozast nekem es azt ajanlotta vagyis erolteti ,hogy ha ami cimet megad mint csiszolot es ha oda elviszem o utana olyan kromot tesz ra nekem ,hogy el ajulok a szepsegetol .(mar szabalyosan bizonyitani akar nekem,ezt erzem)
Na most ezek utan ki hinne neki ?
Jovore neki esek en is !
Egy baratom azt mondta !"Ha autot veszel legyen penzed szereltetni , ha meg Ferrarit veszel akkor meg nem fogalakoz az aprosagokkal"
Na a viccet felreteve ,igen 100e az annyi !Ha uj felniket is veszel es uj dobokat is csinaltatsz az takarja ,de akkor le vagy tudva...
Amugy meg a legnehezebb munka meg a kifizetes!!!!!
Amugy beszelgettem azzal a kromozoval ujra aki megcsinalta a $zar csiszolas+kromozast nekem es azt ajanlotta vagyis erolteti ,hogy ha ami cimet megad mint csiszolot es ha oda elviszem o utana olyan kromot tesz ra nekem ,hogy el ajulok a szepsegetol .(mar szabalyosan bizonyitani akar nekem,ezt erzem)
Na most ezek utan ki hinne neki ?
Jovore neki esek en is !

ApaE eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Na a viccet felreteve ,igen 100e az annyi !Ha uj felniket is veszel es uj dobokat is csinaltatsz az takarja ,de akkor le vagy tudva...
Amugy meg a legnehezebb munka meg a kifizetes!!!!!
A krómnak motornál talán fontosabb a tartóssága, mint a szépsége.
Komment