Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• mir-mur
    replied
    szuper minöség, korrekt ár,
    Lehetne egy kicsit bővebben ? Fénykép, esetleg példa az áraikból ?

Leave a comment:

• joker
    replied
    adren eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    de én az Ornához járok
    Az mi ? -a jelvényesek ?

Leave a comment:

• adren
    replied
    Nna most végig olvashatnám, de én az Ornához járok, szuper minöség, korrekt ár, rezeznek alá. Szentendre. Ennyi.

Leave a comment:

• kasmir
    replied
    Üdvözlök mindenkit a fórumban. Sokat olvasgattam. Az az az egészet végig olvastam. Nem vagyok veterán autós tag azt be kell vallanom. Én nekem egy épített autóm van amiből most szedtünk ki sok mindent az az mindent Motortér teljesen üres. Sem első sem hátsó futómű nincs az autó alatt. Sok mindent szeretnénk krómozni főleg a motor térben. És tanácstalan vagyok, hogy kihez vigyem az autót, hogy 2 év múlva ne kelljen vissza vinni és nem kér el fél milliós összegeket.
    Sokan dicsérték itt a Cromkontakt kft-t meg a Szabó Bt-t. És tanácstalan vagyok. Nekem Kecskemét lett volna közel de a kommenteket olvasva gyorsan el is felejtettem
    Nekem Március elejére kellene. Mivel a nemzetközi Tuning Showra el szeretnénk készülni vele.
    Remélem tudtok nekem segíteni. Előkészítési folyamatok stb.
    A válaszokat előre is nagyon köszönöm. És elnézést ha sok hülyeséget írtam.
    Üdv Tomi

Leave a comment:

• trainmodeller
    replied
    Előkészítés: kipróbáltam az RO-55 -öt rozsdátlanításra. Nem vált be egyáltalán A képződött fekete réteget nem tudtam leszedni drótkefével sem, és a felület csúnya maradt.
    Ami mindig bevált eddig, az Evipass. A rozsdás csavarokat tisztítom kefével, esetleg egy kis hígítós zsírtalanítás, és pár órára beteszem Evipassba. Utána szárítás, esetleg drótkefe ha kell még, és mehet a krómozóba / horganyozóba.
    Ha krómozni kell akkor a csavarokat szoktam finoman csiszolni is, hogy a felületük ne legyen kráteres. Eddig elég jó eredményeket értem el

Leave a comment:

• LC 9246
    replied
    Hat Joker en most nem dicserenem oket ,mert a mostani adagomat valahogy elcsesztek valamitol tiszta krateros lett es egy picit rozsdas is .Volt olyan csavar fej ami valahogy szetmalott (szerintem sokat lehetett a savfurdoben talan?!)
    pedig ugy csinaltam ahogy mondtad zsirtalanitottam tisztara es poliroztam is a csavarok fejet .
    A multkori az szep is lett sot meg el is gondolkodtam rajta veletlenul ezeket nem nikkeleztek mert tukort bevonatot kaptam a csavar fejekre ami szinten polirozva volt ugyan igy elokeszitve......

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    .valami tartós és szép megoldáson agyalok a festés helyett, de úgy látszik nincs mivel kiváltani...
    Leöntöd a hengert lehetőleg diesel autóból leengedett fáradt olajjal, aztán meghajtod a járgányt.

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Fene megeszi...valami tartós és szép megoldáson agyalok a festés helyett, de úgy látszik nincs mivel kiváltani...

Leave a comment:

• joker
    replied
    nem lenne se szép , se tartós

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Joker, úgy legyen!
    Kérdezném tőled, hogy szerinted megcsinálnák-e egy Pannónia henger szép fekete horganybevonatát is?

Leave a comment:

• joker
    replied
    Akkor nekem "jó " -? Reggel 1/2 7 kor beviszek egy marék vackot ( mondjuk egy elötte este szétszedett önindító és generátor dolgait -amit szépen rendbe tettem ) aztán ha nagyon akarom dél felé érte mehetek , vagy ha nem sürgős akkor másnap korán , mert nincs forgalom Aztán ha meggondolom , hogy :legyen inkább sárga ! -azt megvárhatom

isten éltesse----kormányok sora meg engedje sokáig dolgozni a :VARGA SPECIÁL KFT -t és összes dolgozóját

Leave a comment:

• UK
    replied
    mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ezüst festékkel javítgatják a trehány munka eredményét
    Azért ez nagyon komoly.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ha a képen lévőkhöz képest kevesebb alkatrész van, megpróbálják megkeresni a kádban???
    NEM ! Nem próbálják meg. Lesz...k ha elhánytak valamidet. Én bevittem a miskolci reptérnél lévő galvanizálóba, a Simson AWO üléseit, illetve a hátsó lábtartókat a csavarjaival, és a banán alakú aranyat érő betétekkel. Ráadásul a főnököm illesztett, köszörült csavarjait. Kifele, már csak a üléseket, illetve a lábtartókat kaptam meg ,az apróságok nélkül. "JA ! BIZTOSAN LEESTEK RÓLA" jött a válasz. " Keressük meg " mondtam. Azt nem lehet, mert ömlesztve visznek át mindent a REMY-be. Én jártam ki hogy beengedjenek, és kb 20 tejesláda apróságot áttúrjak. Legalább a főnököm cucca meglett. Egyébként a miskolci reptéri galvanizálóban ,ezüst festékkel javítgatják a trehány munka eredményét. NEM AJÁNLOM SENKINEK !!

Leave a comment:

• nyuszifül
    replied
    joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    inkább rakd ki egy fehér lapra és fényképezd le . Aztán tedd be a csomagba a képet . Miért kell elküldeni ?
    Háááááááááát, szerintem azért, mert ők rendesek és ha a képen lévőkhöz képest kevesebb alkatrész van, megpróbálják megkeresni a kádban?????????

Leave a comment:

• joker
    replied
    nem -inkább rakd ki egy fehér lapra és fényképezd le . Aztán tedd be a csomagba a képet . Miért kell elküldeni ? Miskolcon nincs ilyen ?????

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information