Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozó műhelyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• kasmir
    replied
    Click image for larger version

Name:	328128_2503160583122_1446190372_o.jpg
Views:	1
Size:	52.0 KB
ID:	139412Click image for larger version

Name:	328128_2503160623123_282250905_o.jpg
Size:	48.7 KB
ID:	139413Click image for larger version

Name:	328128_2503160663124_2083797273_o.jpg
Size:	64.6 KB
ID:	139414Ezek vajon milyen eljárással készülhettek????

Leave a comment:

• adren
    replied
    az orna egy korrekt cég, és lehet hogy nem krómoznának? akkor én hüje vagyok. bár én eddig csak ezüstre meg aranyra mentem oda, de szerintem a jelvényeikat kromozzák meg nikkelezik.

Leave a comment:

• CZsolti
    replied
    Az nem „bécsi fehér” ?
    De igen. Kevertem a budai földdel. Ezt a történelem során a bécsi "sógorok" is sokszor megtették. Mármint, hogy a budai földről azt hitték, hogy bécsi, és sokáig itthon érezték magukat.

Leave a comment:

• sepy
    replied
    DE-DE-DE! Az a tisztességes neve és a krómra is tökéletes .

Leave a comment:

• csikigabor
    replied
    CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia Kasmir!

A polírozott felületet (alu) én is krómtisztító pasztával szoktam átkenni, amidt még krétaporral - vagy Sepyjavaslata után - festékboltban kapható "budai fehérrel" törlök át. Dupla veszély a legyekre: elcsúszik és megijed a saját tükörképétől.
    Az nem "bécsi fehér" ?

Leave a comment:

• kasmir
    replied
    Nem a belseje olyan arra vigyázunk Én a motor térről beszéltem

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    Na de hogy lehet beülni olajos szerelőgatyába, abba a szép fehér -barna ülésbe

Leave a comment:

• kasmir
    replied
    Igen persze. Mindannyian más más stílust kedvelünk. Én is megnézek mindent ami szép. Szeretem a veterán autókat meg motorokat is. Bár e téren a szakmai tehetségem jóval kevesebb mint a "tuning" irányzatba. Bár arra sem mondom azt, hogy tudom csak azt, hogy szeretem

Leave a comment:

• kasmir
    replied
    wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez nekem kissé túl van lihegve. Hol fog folyni belőle az olaj?

Nekem több helyen is engedett az olaj a motortérben mondhatjuk úgy szivárgott, de ami a legborzasztóbb volt a kormányszervó szivattyú, az cserés is lett.

Leave a comment:

• kasmir
    replied
    CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia Kasmir!

Nagyon ütős a kocsibelsőd. És a képek is szuperek. Köszönöm az ötletet, amit adtál. Nagyon tetszik ez a műbőrös bevonat, de megjegyzem - csak a poén kedvéért - , hogy a Trabi motorkabátot előbb találták fel.
    Szia. Ezek ahogyan írtad nemmű bőr, hanem eredeti olasz import bőr
    És nagyon köszöm a tanácsot az alu cuccokkal kapcsolatban. Megfogadom a tanácsod

Leave a comment:

• wsievers
    replied
    Ki csinálta a varrott borításokat a motortérben
    Ez nekem kissé túl van lihegve. Hol fog folyni belőle az olaj?

Leave a comment:

• sepy
    replied
    Kedves Kasmír!A mi kis csapatunk is szereti és elismeri a szépet.A Te szenvedélyed sem az olcsóságáról híres épp úgy mint a mienk sem. Gratulálok hozzá személy szerint ha tehetem én is szívesen csorgatom nyálam az ilyen rendezvényeken. Azt azért be kell vallanom a Veterán és az izom gépe vannak közelebb hozzám.No- de kinek a pap-kinek a lánya. Persze nem 80 évesen!!

Leave a comment:

• CZsolti
    replied
    Szia Kasmir!

Nagyon ütős a kocsibelsőd. És a képek is szuperek. Köszönöm az ötletet, amit adtál. Nagyon tetszik ez a műbőrös bevonat, de megjegyzem - csak a poén kedvéért - , hogy a Trabi motorkabátot előbb találták fel.

A polírozott felületet (alu) én is krómtisztító pasztával szoktam átkenni, amit még krétaporral - vagy Sepy javaslata után - festékboltban kapható "budai fehérrel" törlök át. Dupla veszély a legyekre: elcsúszik és megijed a saját tükörképétől.

Leave a comment:

• kasmir
    replied
    csikigabor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ami nem kedvez az alunak az a lúgos közeg, de gondolom nem akarod hetente brigéciolozni.
    Bemattulni csak évek alatt fog, főleg ha néha áttörölgeted NevrDull, vagy hasonló polírronggyal.
    Most szépen meg takarítottunk mindent. Ami szivárgott kijavítottuk így remélhetőleg nem lesz egy ideig okunk brigéciolt használni Nekem egyik ismerősöm évek óta króm tisztító pasztával takarítja a polírozott felületet is. Neki az is működik.

Leave a comment:

• kasmir
    replied
    mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ki csinálta a varrott borításokat a motortérben. Szépnek tűnik, és biztos a motorkerékpár ülésekhez is ért.
    Tatabányán csináltattam a kárpitozást. És amúgy nagyon sok veterán autót újítanak fel és megcsinálnak majdnem mindent Nem azt mondom, hogy a legolcsóbbak de tényleg jók, carpitos.hu így keress rá De ha szeretnéd küldök nagyon szívesen telefon számot is.
    Click image for larger version

Name:	003.jpg
Size:	142.6 KB
ID:	139386Click image for larger version

Name:	005.jpg
Size:	94.0 KB
ID:	139387Click image for larger version

Name:	008.jpg
Size:	126.4 KB
ID:	139388
    Tessék itt van amit nekem csináltak Nagyon korrektek és segítő készek nekem még nem volt rájuk panaszom. Én mikor jártam hozzájuk mindig volt veterán autó restaurálni és elég szépen megcsinálták. Remélem tudtam segíteni

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information