Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Futár motor

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Futár motor

SZiasztok!

3500ba adnak dugattyúszettet csapszeg gyűrűk zégerek mindewn... Milyen minőség az, vki próbálta? A lényeg, h van e ennél olcsóbb és jobb is? Szóljatok légyszi
    Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Én mindig szakemberre bízom a henger fúrását, aki adja hozzá a dugattyút is.

Te nem tudhatod, hogy amit kínálnak dugattyút miből öntötték ALUMÍNIUM KANÁLBÓL, vagy szabványos könnyűfém ötvözetből.

Teneked kell eldönteni , hogy felválalod-e a kockázatot.

Ha tönkremegy, a szakemberhez visszaviheted aki furta neked a henger. De ha te raksz be egy ismeretlen utángyártott dugattyút senkinek nem reklamálhatsz.
    Bandido és apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Szia!

Igaz, csak ilyen áron szépen hangzik a dolog, hátha vki próbálta már és tud véleményt mondani...

Üdv
      Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

Pár napja beszéltem velük,a Jaffához kerestem dugattyút.....Indiai gyártás....én inkább nem próbálom ki.......
        apacsavo kedvelte ezt.

Komment

A '90-es évek végén a csepptankos Jawat Kínában még gyártották Xingfu??? néven, és feltételezem használták is őket rendesen.
          És a Maruti is egy indiai Suzuki volt ami nekünk nagyon jó volt a rendszerváltás előtt, sőt még mindig mennek.

Komment

Nekem sajnos rossz tapasztalataim vannak a kínai motorokkal/robogókkal,gyakorlatilag az összes szemét volt,de abban igazad van,hogy a maruti jó kis autó,pár éve még én is hajtottam egyet..
            apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X