A tankon a betöltőtől 1 óra irányban készíteni kell egy furatot. Most beszéltem a készítővel és fognak feltenni képeket hol meglehet majd nézni és lehet informálódni.Én is fogok csináltatni szint jelzőt melyet egy külön óra házba fog beépíteni. Nekem nem fér bele a gyári órába. Nem reklám de itt az elérhetősége:30/376-2546 és meglehet beszélni ki mit szeretne.Vezetékköteg,óra vagy annak javítása,gyujtó berendezések javítása stb.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Visszajelző lámpák, avagy amit a műszaki megkövetel
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Jófogás.hu-n alkatrész menü pont alatt találhatók képek a fent említett órákról
Köszi!
Komment
-
Nagy nehezen, de én megtaláltam.
Eladó Alkatrész, felszerelés Békés: Pannóniába épythető,üzemanyagszintjelzővel elátott
(remélem nem gond hogy linkeltem)
- 4 likes
Komment
-
Utoljára szerkesztve a következő által: demeter; 2013 jún. 30, 14:38.Titus, korompaiistvan és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
Most voltam müszaki vizsgán,bőrtáska hátsó doboz zászló.nem is igazán a motorral volt a baj,hanem a bukócső eredeti?csomagtartó eredeti?
Nem veterán hanem sima müszaki.Megkérdeztem lila fejjel mi a veszélyesebb egy alabárdos lemezből sárkányszárnyasra vágott krómlemez egy HD-n kihegyezett kormányvéggel,vagy egy bukócső,vagy egy trabi tükör,ami ugye nem motorra készült,viszont hátralátok benne.Végül rendesek voltak ,de mostmár megint b..-nak az nem baj ha gumipókkal a sárvédőre tesszük a csomagot?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Sziasztok!
A távolsági fényszórónak a kék visszajelzőjét szeretném beszerezni. Kérdésem az, hogy ledeset be lehet-e kötni a gyári kapcsolásba? Véleményem szerint nem, de a villamossághoz kevésbé értek.
Ilyenre gondoltam: Blue 6V Metal Indicator LED Light 8mm OD High Strength Damage Resistance | eBay
Komment
-
Béla Rácz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
A távolsági fényszórónak a kék visszajelzőjét szeretném beszerezni. Kérdésem az, hogy ledeset be lehet-e kötni a gyári kapcsolásba? Véleményem szerint nem, de a villamossághoz kevésbé értek.
Ilyenre gondoltam: Blue 6V Metal Indicator LED Light 8mm OD High Strength Damage Resistance | eBay
Persze benne van a pakliban hogy nem fogja túl sokáig bírni a LED a túl nagy feszültséget, de a műszakira elég lesz.
Ha pedig megvan ez a szép házzal rendelkező visszajelző, csak nem működik akkor meg lehet csinálni azt, hogy kibelezed és teszel bele egy másik LED-et, hozzá egy előtét ellenállást amit vagy 15V-ra méretezel (ez kb 470ohmos ellenállást jelent) és örülsz ha működik(mert nem biztos hogy világítani fog a LED alacsony feszültségnél is). Ha nem akkor pedig kisebb feszültségre kell méretezni, és kell elé egy ekkora feszültséget biztosító stabilizáló IC-is.
Nekem így van megcsinálva. 5V-is IC van benne, egy ellenállás és a LED, tehát még ha 12v-osra is lesz alakítva a motorom akkor sem kell majd piszkálnom a visszajelzőt.Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2015 jan. 08, 15:19.
- 2 likes
Komment
-
Surman Motor - Multi Motor & Bringa Kft.
Itt nézd meg, vagy hívd fel őket! Náluk tuti van minden 6V-os cucc!
Komment
Komment