Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Motortakaró ponyva

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Motortakaró ponyva

    Sziasztok!

    Tudna valaki egy konkrét márkájú, méretű motortakaró ponyvát ajánlani, szóló Pannónia TLF-hez, olyat ami neki vagy ismerősének már bevált! Tudom,hogy rengeteg van az interneten, a motor méreteit is ismerem, nekem a személyes jó tapasztalat számítana(mérethelyesség, tartósság,praktikum stb.). Átlagos méretű 2 db visszapillantó tükörrel is számolni kell. Esetleg fotó, hogyan is áll a motoron?
    Köszönettel!

    #2
    Szervusz Józsi!

    Tanácsként írom,hogy a "TECSÓ"-s motor és autó takarók megvásárlásától,legjobb eltekinteni,mert egy szezont sem bírtak ki ,-nálam.Igaz én a szabad ég alatt szerettem volna valamilyen szintű,védelmet biztosítani,a "roncsaimnak",de egy nagyobb orkán erejű szél után reggelre rojtokban lógott az egész takaró,darabja úgy 2700,-Ft körül.

    Úgy vélem,hogy,ha más mód nincs a védelemre,-talán a jó vastag UV stabil fekete fólia talán a leg időt állóbb,de azt is valahogy úgy kellene ráhelyezni a letakarandó tárgyra,hogy azzal közvetlenül ne érintkezzen,valamilyen jobb híján lécekből összeütött vázszerkezetre ajánlatos teríteni.A fólia nagy hátránya,hogy alatta semmilyen szellőzés nincs,de a "szükség,törvényt bont"-alapon sokszor szükséges.

    Üdvözlettel:Che
    Iker József és kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Tanácsként írom,hogy a „TECSÓ”-s motor és autó takarók megvásárlásától,legjobb eltekinteni,mert egy szezont sem bírtak ki
      Köszönöm Che! Én ettől akarok mentesülni! Szeretem a tartós minőségi dolgokat, még ha drágábbak is. Erre szokták mondani "Nem vagyok olyan gazdag, hogy többször megvegyem ugyan azt a dolgot". És még bosszankodjak is miatta!
      kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        rojtokban lógott az egész takaró,darabja úgy 2700,-Ft körü
        Nekem a garázsba is le vannak takarva a gépek. Mármint, amelyik felújított. 1500 ft-os Obi-s ponyva, de már 3 éves. ( De csak por ellen. )
        Iker József kedvelte ezt.

        Komment


          #5
          En a HONDA original motortakarojat xl-es meret mert a garazs messze van es a hasznalatban levo motort azt a haz alatt tartom az utcan nem mindennap takarom le csak ha tobb napig nem hasznalom vagy ha havazik ami szerencsere itt nem suru meg el is megy a ho egy par nap alatt.A motor most epp egy YAMAHA tdm 900 hatso dobozzal alafer meg lyuk van rajta a kerekeinel hogy letudd zarni, nem rohad be as motor, ha meleg a kipufogo nem eg ra stb...szerintem mar meg van 8-9 eve es meg mindig jo Ahogy emlekszem kb 100-110eu volt az ara.
          korompaiistvan és Iker József kedvelte ezt.

          Komment


            #6
            Meg lett a jó ponyva!
            Che kedvelte ezt.

            Komment

            Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X