Ha akarod , marógépen leszélezhetjük simára , egyenesre a lemezeket.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Alumínium lemezt forgalmazó helyek
Collapse
X
-
Köszönöm! Ha kitaláltam és valóban még kell leszedni belőle, akkor köszönettel elfogadom a segítségedet. Jelenkezem majd.joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa akarod , marógépen leszélezhetjük simára , egyenesre a lemezeket.
Komment
-
Na itt már gyanakodni kell ! Ha egy ilyen üzletben centibe beszélnek, az már gáz.TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzólt az egyik kollégájának, hogy vágja el 35 centinél.
Gondolom ez történt itt is. Alut flexel nem lehet ,csak trancsírozni. Ha van dekopírfűrészed, finom lappal csodálatosan lehet vágni. Jó , ha egy kis kenőanyagot, pl petrót kenegetsz hozzá. Ha gondolod a Balassagyarmati lehetőség még megvan. Ott az egyik üzleti partnerem, az ALUFLEX tanyázik. Az ügyvezető Pesti. Ha megkérjük, talán még el is hozza neked.Gergőke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehelyszínen még flexxel is elvágják
Komment
-
Nem, természetesen nem flexxel vágtág! Nem szeretném azért rosszabb fényben feltüntetni őket. Gondolom, úgy egyébként egy normális hely ez is, csak az lehetett a gond, hogy elfelejtették teljesen a rendelésemet és ahelyett, hogy ezt bevallották volna, rögtönöztek valamit, hátha így is megfelel nekem. Valami gépi fűrész volt, ami folyamatosan kapta a kenést. Darabolásra tökéletes szerszám, sőt én arra számítottam, hogy milliméter pontossággal beállítható, ezért nem mondtam, hogy inkább visszajövök, és csináltassák meg úgy, ahogy megbeszéltük.
Köszönöm mir-mur, megjegyeztem, hogy tudsz segíteni ilyesmiben. Ha úgy alakul élni fogok vele.
Komment
Komment