bazsimoci eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Hol érdemes ráfot venni?
Collapse
X
-
De milyen méretben? Igaz ebben az esetben lehet, hogy az lesz a kérdés, hogy: lehet egyáltalán ráfot kapni?
-
Én Gyula (Fóti) mestertől vettem a a ráfjaim.
Szerintem a 8 ropi telesen jó ár.:-)))
Leave a comment:
-
Itt egy webshop, ahonnan pl. én rendeltem: motoralkatresz24.hu
Gyakorlatilag az R&Mayer kínálata, még a weblap is kb. ugyanaz és 20 eFt fölött nincs szállítási díj.
Ja, ma hívtak, hogy 8 pénz lesz a két kerék fűzése, szerintetek?
Leave a comment:
-
Már olvasom egy ideje ezt a topikot, de még senki sem válaszolt az eredeti kérdésre!
HOL LEHET RÁFOT VENNI???
Címet, telefonszámot, webcímet plíííz!
- 1 like
Leave a comment:
-
Amugy mivel masabb a Digo az Azsiai felnitol?En azt halottam fel fullel ,hogy a Spanyol viszi a palmat!!!!
Menet tulajdonsagban van kulombseg? Namarmost en azert gondolom igy mert amikor gumit vadasztam akkor mindenki azt mondta ,hogy Heidenaut vegyel mert az a jobb azt erre megis Mitas lett belole pedig sokat olvastam rola ,hogy a Mitas eleg kemeny futofeluletu gumi es amikor feltettem es arebb kellet huzni a motort valogat azt hittem teljesen lapos mintha defektes lett volna a gumi es teljesen ugy reagaltam le ,hogy na ez defekt megint.....
az ezelotti Szigeti borzen azert megtekintettem egy Olasz felnit dobozbol bontva es tenyleg bele volt irva az oldalaba ,de a fura,hogy igy kimertek adni a gyarbol mert amit en fogtam az biztos gyari hibas termek mert a csiszolasa sik helyen karcos maradt a krom alatt..........
Leave a comment:
-
Na,ezt nem fogja neked senki garantálniAries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenekem az a lényeg hogy lehessen vele járni meg ne dobja le a krómot 2 hónap után
Leave a comment:
-
Semmi baj nincs ezzel, én is megveszem az olcsóbbat ha úgy van, nekem az a lényeg hogy lehessen vele járni meg ne dobja le a krómot 2 hónap után. Bár szerintem ez mindenkinek szempont.demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem sokan fogják lájkolni, de én a taiwani mellett döntöttem
Leave a comment:
-
Én konkrétan először megkérdeztem az eladót, hogy milyen motorhoz használatos a felni.
Leave a comment:
-
csak gondolatébresztésként kérdem:a ráf vásárlásnál hogyan veszitek figyelembe a nipli lyuk szögét ? vagy ez benne van valami várlási tájékoztatóban ? vagy AHS szabvány szerint ?
Leave a comment:
-
Most ezt biztos nem sokan fogják lájkolni, de én a taiwani mellett döntöttem, mert kb. fele áron van, mint az olasz.Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyébként a felirat nélküli felnikről hogyan lehet megállapítani hogy hol gyártották, mondják és elhiszem vagy van valami ismertető jegy rajtuk?
És azt kell mondjam, hogy ugyanilyen volt a csomagolása és a visszaperemezése is, mint a tiédnek.
Leave a comment:
-
Gondolom a minőségből következtetsz rá.Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemondják és elhiszem vagy van valami ismertető jegy rajtuk
Leave a comment:
-
Egyébként a felirat nélküli felnikről hogyan lehet megállapítani hogy hol gyártották, mondják és elhiszem vagy van valami ismertető jegy rajtuk?
Leave a comment:
-
2 hét múlva megyek Spanyolba, arra gondoltam ha belebotlok felnibe "véletlenül" és olcsóbb akkor haza postázok párat
- 2 likes
Leave a comment:
-
Keleti? Nem. Közel-keleti!mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem keleti, hanem állítólag Török.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Nem néz ki rosszul . Sajna bővebbet nem tudok mondani.demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRánézésre milyennek találod?
Leave a comment:
Leave a comment: