Elnézést, hogy ide írok, de nem találtam jobb topicot. Keresnék 2db 6V/3W-os szofita izzót. 28-32mm hosszú, max 8-9 mm átmérőjű. Ha volna valakinek eladó, szívesen megvenném! Köszönöm! Itt elérsz: eldzsi kukac chello pont hu
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
6V 3W-os szofita izzó beszerzése
Collapse
X
-
Például a 6 V-os Wartburg és a Trabi rendszám világításában, ha jól emlékszem.sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése... csak kíváncsi lennék miben volt.
Komment
-
Jó lenne, mert sokkal kisebb áramokat vesz fel a led. Emiatt gondolkoztam már rajta én is, viszont van két ellene szóló dolog is: OT- a járgányom és ez nem lenne igazán kóser, a másik pedig vizsgán nem fogadják el.esetleg nem lenne érdemes modernizálni, érteném ez alatt a ledes izzó barkácsolását.
Na jó vizsgára vissza lehet tenni az eredetit.
Komment
-
Egy megfelelően elhelyezett, megfelelő színhőmérsékletű teljesítmény LED-nél búrán keresztül mindössze annyit lehet észrevenni hogy felkapcsolásnál rögtön pirít, lekapcsolásnál rögtön kialszik.sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea másik pedig vizsgán nem fogadják el.
Persze csak ha elég sötét a búra ahhoz hogy ne lehessen rajta keresztül látni az égőt
Aztán kérdés hogy vizsgán feltűnne-e nekik a turpisság.
- 2 likes
Komment
-
Feltéve ha egyáltalán szükségessinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseErre szokták mondani: el kell takarni a szemüket.
madorka kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Nekem maradt néhány darabom. Ilyen pl. a lemezvillás, csepp alakú hátsó lámpás Komar mopedek hátsó helyzetjelzője, én ehhez spájzoltam be anno. Add meg a címedet, ha még aktuális és küldök 2-3 darabot! Tényleg, neked mihez kellene?eldzsi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElnézést, hogy ide írok, de nem találtam jobb topicot. Keresnék 2db 6V/3W-os szofita izzót. 28-32mm hosszú, max 8-9 mm átmérőjű. Ha volna valakinek eladó, szívesen megvenném! Köszönöm! Itt elérsz: eldzsi kukac chello pont hu
Komment
Komment