Ha van közte nyolcbordás, alapméretű, szintén dobhatod is fel a vaterára, majd jól felmegy a licit... 
Én pár éve egy eredeti 325-19 Cordatic gumit raktam fel a belesütött 286 Ft-os induló áron, 20 ezer fölött vitték el. Persze tökéletes, új állapotban volt és a hátsó kerékre való méret nagyon ritka.

Én pár éve egy eredeti 325-19 Cordatic gumit raktam fel a belesütött 286 Ft-os induló áron, 20 ezer fölött vitték el. Persze tökéletes, új állapotban volt és a hátsó kerékre való méret nagyon ritka.

, de egy hónapja láttam egy pár 57-est 9 bordával , dugóval ami a Kohl féle műhelyből került ki (érdekessége az volt hogy az egyik a nagy , a másik a kis felömlős volt , és ezért is akarták áruba bocsájtani 20 -ért !!! , igaz egyformára lehetett volna faragni őket , mert csak a hengertalp felől volt eltérés ) , de gyöngyösön láttam9 bordás 57,5 -öst utolsó méreten , (a szoknyánál már igen vékony!!! ) 15 -ér dugóval frissen fúrva , nem érdekelt túlzottan ezért nem néztem meg mi benne a turpisság...
Komment