joker eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Üzemanyag tank tisztítása
Collapse
X
-
Nehezebben elérhető helyekre pedig fúró drótkoronggalwsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFlex drótkoronggal. Más kérdés?
- 3 likes
Komment
-
Ezek szerint még nem találkoztatok Trophy tankkal. Kb. 8 cm széles, kb.20 cm mély árok.... Nos, hogyan tuszkoljak bele és mit?heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNehezebben elérhető helyekre pedig fúró drótkoronggal
Tudom, tudom, ez magas labda
(az enyémen ezeken felül van +3 fül)
Másrészt, egy fúrógépet már sikerült tönkretennem a drótkorongozással (a fúrógép nem kifejezetten radiális irányú terhelésre lett kitalálva), hozzáteszem, mindig meguntam a roppant alacsony hatásfokot, és kézi csiszolásra váltottam...Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 máj. 14, 11:12.
- 2 likes
Komment
-
Létezik 6 szögletes szárral ellátott drótkorong, azt bele a bitfejekhez használatos hosszabbítóba, azt meg a fúróbadongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzek szerint még nem találkoztatok Trophy tankkal. Kb. 8 cm széles, kb.20 cm mély árok.... Nos, hogyan tuszkoljak bele és mit?
Tudom, tudom, ez magas labda

(csiszoltam már így, kínszenvedés, de kivitelezhető)
Azt meg egy szóval se mondtam hogy a homokszórás nem jobb és kényelmesebb munka
Ha én legközelebb motort csinálok(olyat amit normálisan meg akarok csinálni) nem fogom csiszolgatni, homok szóratom az egészet. Bár a megfelelő védelmet én nem bíznám másra. (2 oldalas ragasztószalag elég jól véd)
- 1 like
Komment
-
Tökéletesen egyetértek. Rengeteg időt, anyázást megspórol az ember, jobb az eredmény.heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa én legközelebb motort csinálok (olyat amit normálisan meg akarok csinálni) nem fogom csiszolgatni, homok szóratom az egészet.
Mindezt -véleményem szerint- abszolút megfizethető összegért.
Ha azt vesszük, hogy hetekig csiszolgatok minden szabadidőmben, az ujjaim egészen extrém pózokat produkálnak a végére, nyakig festékporos vagyok,
vagy
pár nap alatt megtisztítják profi módon -teszem azt- 12000 Ft-ért,
hát, legközelebb inkább kifizetem és haladok normális ütemben.
Komment
-
Csak a tankot ? ??? nemá - akkor téged nagyon ...tak .dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése12000 Ft-ért,
Komment
-
Utóbb teljes motorról beszéltünk, és csak saccoltam a 12ezret.joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak a tankot ?
A tankot 4ezerért válllták, de tudom, hogy sok helyen olcsóbban is megcsinálják.
Komment
-
Igaz, sajnos igaz...sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem ezekben a régiókban az érvényesek.
Komment
. Örök a barátság és sikáld!- hisz mindannyiunk ádáz ellensége a rozsda.
Komment