Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Üzemanyag tank tisztítása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Azt mondták, gondosan beburkolják ezt a két helyet, de a homok az homok, mindenhova eljut.
    A mondat első fele ----amit nem mondanak az embernek , mert mindenki otthon sk. megcsinálja a felületvédelmet mielött a szemcseszóróba viszi a cuccát !!!!!!!

..a mondat második fele innentől pedig értelmét veszti

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A mondat első fele ----amit nem mondanak az embernek , mert mindenki otthon sk. megcsinálja a felületvédelmet mielött a szemcseszóróba viszi a cuccát !!!
      Nos, ugyan roppant tapasztalatlan vagyok, de azért gondoltam erre, direkt rákérdeztem amikor egyeztettem a fickóval, hogy mivel vonjam be a tanksapkát+benzincsapot. Azt mondta semmivel, mert ezt is ők csinálják.

Komment

De sajnos a Trophy tank nem kézi csiszolásra lett kitalálva
        Flex drótkoronggal. Más kérdés?
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Flex drótkoronggal. Más kérdés?
          Nehezebben elérhető helyekre pedig fúró drótkoronggal

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Nehezebben elérhető helyekre pedig fúró drótkoronggal
            Ezek szerint még nem találkoztatok Trophy tankkal. Kb. 8 cm széles, kb.20 cm mély árok.... Nos, hogyan tuszkoljak bele és mit?
            Tudom, tudom, ez magas labda

Click image for larger version

Name:	trophy-125-150-benzintank-tank-uzemanyagtank-miskolc.jpg
Views:	1
Size:	33.3 KB
ID:	144436
            (az enyémen ezeken felül van +3 fül)
            Másrészt, egy fúrógépet már sikerült tönkretennem a drótkorongozással (a fúrógép nem kifejezetten radiális irányú terhelésre lett kitalálva), hozzáteszem, mindig meguntam a roppant alacsony hatásfokot, és kézi csiszolásra váltottam...
            Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 máj. 14, 11:12.

Komment

Ezek szerint még nem találkoztatok Trophy tankkal. Kb. 8 cm széles, kb.20 cm mély árok.... Nos, hogyan tuszkoljak bele és mit?
              Tudom, tudom, ez magas labda
              Létezik 6 szögletes szárral ellátott drótkorong, azt bele a bitfejekhez használatos hosszabbítóba, azt meg a fúróba
              (csiszoltam már így, kínszenvedés, de kivitelezhető)

Azt meg egy szóval se mondtam hogy a homokszórás nem jobb és kényelmesebb munka

Ha én legközelebb motort csinálok(olyat amit normálisan meg akarok csinálni) nem fogom csiszolgatni, homok szóratom az egészet. Bár a megfelelő védelmet én nem bíznám másra. (2 oldalas ragasztószalag elég jól véd)

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Ha én legközelebb motort csinálok (olyat amit normálisan meg akarok csinálni) nem fogom csiszolgatni, homok szóratom az egészet.
                Tökéletesen egyetértek. Rengeteg időt, anyázást megspórol az ember, jobb az eredmény.
                Mindezt -véleményem szerint- abszolút megfizethető összegért.

Ha azt vesszük, hogy hetekig csiszolgatok minden szabadidőmben, az ujjaim egészen extrém pózokat produkálnak a végére, nyakig festékporos vagyok,
                vagy
                pár nap alatt megtisztítják profi módon -teszem azt- 12000 Ft-ért,
                hát, legközelebb inkább kifizetem és haladok normális ütemben.

Komment

12000 Ft-ért,
                  Csak a tankot ? ??? nemá - akkor téged nagyon ...tak .

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Csak a tankot ?
                    Utóbb teljes motorról beszéltünk, és csak saccoltam a 12ezret.
                    A tankot 4ezerért válllták, de tudom, hogy sok helyen olcsóbban is megcsinálják.

Komment

Ott belül azt a jó alapot miért kell bántani? így képet nézve legalább is ez jutott eszembe. Természetesen megértem ha Neked pedig az jut az eszedbe hülye kérdésre csak hasonló választ lehet adni. Örök a barátság és sikáld!- hisz mindannyiunk ádáz ellensége a rozsda.

Komment

sok helyen olcsóbban is megcsinálják.
                        Hát, ja ! Teljes Szentesi oldalas kívül-belül 6000.

Komment

Nekem most mondtak oldalkocsira 15000et. Tartályt legutóbb 2000ért fújták,ma egy sárvédő 1000volt.

Komment

Látom erősen változóak az árak. Nem tudom ez mitől függ, miért vannak ennyire nagy különbségek. Biztosan a helytől, régiótól is...
                            Azt már nem egyszer megtapasztaltam, hogy itt, Bp. vonzáskörzetében rengeteg dolog másfélszer annyiba kerül, mint -teszem azt- 100km-rel odébb.

Komment

Hiába kérnének Szabolcsba vagy Békésbe annyit mint nálatok nem tudnák kifizetni.Azért lássuk be amit a Statisztikai Hivatal kihoz átlag bérnek nem ezekben a régiókban az érvényesek.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                nem ezekben a régiókban az érvényesek.
                                Igaz, sajnos igaz...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X