Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Mit várunk akkor, amikor olyan emberek jelentkeznek egy marék hegesztővizsgával, akik rámutatnak a co gép huzaladagolójára, és megkérdezik, hogy "az a kék micsoda?". Pár hónap alatt megtanítjuk hegeszteni, utána meg fogja magát, és lelép osztrákiába melózni...
A másik meg a sok éves karosszérialakatos gyakorlattal rendelkező... "főnök, nem jó ez a pisztoly, mert ha nyomom a gombot, akkor enged valamilyen gázt" (co gépet kapott próbahegesztéshez...)
Utoljára szerkesztve a következő által: gesszti; 2015 jún. 03, 18:32.
Lehet nem volt szándokos...de így sikerült. Becsülendő,hogy elkezdte,s befejezte. Rengeteg munka lehet belefektetve. Veszem elő a betonkeverőt a kitteléshez. Nézzük pozitívan,innen el lehet kezdeni fejlődni...a kitartás már megvan.
Abból is létezik többféle, szerintem csak 2K-t szabad fémhez használni(1K is jó, ablakok-ajtók javításához festés előtt...). Azon belül is van üvegszálas(na azt kenheted 10cm vastagon is, nem fog repedni) meg van durva és finom. A durva kevésbé csiszolható, de azt is elég vastagon lehet kenni. A finom az jóval könnyebben repedezik, de azért 4-5mm-es lyukat simán ki lehet tölteni azzal is. Nekem nem repedt még olyannál sem, csak a közepe beljebb húzódott száradásnál.
(bezzeg az 1mm vastagon fújt szórógitt megrepedt a lámpatartón...)
Fémtiszta felületre micro fiber üvegszálas kitt,utána uni soft...ezután alapozó..ezután kompaktprimer 2k ezután soft finom kitt ha szükséges..ezután microfiller...s erre a fedőréteg.
Abból is létezik többféle, szerintem csak 2K-t szabad fémhez használni (1K is jó, ablakok-ajtók javításához festés előtt...
Csak 2k. Van amit natur fémre kell felvinni,van ami mehet a festékre is. (oda kell figyelni,mert nem minden festék bírja,vagy fordítva) Sok alapozót szigetelő festékréteggel kell átvonni kitt előtt. Röviden ennyi,a spec eseteket kivéve.
Hozzátaszem: Mai nap festékboltlátogatásom alkalmával rákérdeztem a spray cuccaikra. Döbbentem Minden van 2k epoxi rozsdagátló alapozó, finom töltőalapozó, 2k fényes fekete,2k karcálló lakk. Kipróbáltam a töltőt...nagyon jó. A szórófej kialakítása nagyon profi,porlasztása tökéletes. (mint a pisztoly jól beállítva) Ha valakit érdekel Novol a márka. Kb 2 éve használom a tarmékeit,nem találtam kifogásolni valót. (ár érték arány)
Kezdek elveszni az információkban. Minek lehet hinni, minek nem....
3 féle állásponttal találkoztam az MZ festés során:
-2k festéket nem is lehet spray-ba tölteni.
-lehet spray-be tölteni, de néhány órán belül mindenképpen fel kell használni
-lehet spray-be tölteni, és akár egy hónap múlva is elővehetem, mert nem érintkezik levegővel, így nem is döglik be.
Ahol kevertettem a festéket, ott ez utóbbit mondták. Na most két eset lehetséges:
-vagy jól átvertek, és 2k árban kaptam valami vackot
-vagy nem.
Maga a festés szép lett, túl sok igénybevételnek még nem volt kitéve, de remélem tényleg 2k és tényleg tartós lesz...
Mindenesetre ennek a Novolnak utánanézek, ha tényleg jó, lehet a Babetta majd ilyesmivel fog burkolózni...
Sziasztok! Kicsit visszatérve a citromsavas tanktisztításhoz: egyik áruházban találtam citromsavas vízkőoldót. Ezt próbálta már vki? A felírat szerint 22%-os. Mennyire kell felhígítani?
Köszönöm!
Hello sokan segitetetek a benzin tank rozsdátlanitásában de felfigyeltem arra hogy kólával is lehet és mivel a romet tankja 5 liter egyszerübnek is tartom és hogy akkor mindegy hogy pepsi vagy coca vagy job a citromsavas víz?
Komment