Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Üzemanyag tank tisztítása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ezt kell lefestenem... szép legyen.
    Zseniális ez a tank. Szerintem kár lefesteni, mert akkor eltűnik a rusztikus struktúra, ami talán az egyetlen értéke (bizonyos stílusban megépített járműveknél persze).

Nem is teljesen értem. Ilyen van, vagy photoshoppal akarsz minket becsapni?
    Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ezt kell lefestenem... szép legyen.
      Mit várunk akkor, amikor olyan emberek jelentkeznek egy marék hegesztővizsgával, akik rámutatnak a co gép huzaladagolójára, és megkérdezik, hogy "az a kék micsoda?". Pár hónap alatt megtanítjuk hegeszteni, utána meg fogja magát, és lelép osztrákiába melózni...

A másik meg a sok éves karosszérialakatos gyakorlattal rendelkező... "főnök, nem jó ez a pisztoly, mert ha nyomom a gombot, akkor enged valamilyen gázt" (co gépet kapott próbahegesztéshez...)
      Utoljára szerkesztve a következő által: gesszti; 2015 jún. 03, 18:32.

Komment

Sajna idáig jutottunk mélyre süllyedt a szakmunkás képzés pedig erről voltunk messze földön híresek még a "nagy vízen túl is".

Komment

eltűnik a rusztikus struktúra,
          Lehet nem volt szándokos...de így sikerült. Becsülendő,hogy elkezdte,s befejezte. Rengeteg munka lehet belefektetve. Veszem elő a betonkeverőt a kitteléshez. Nézzük pozitívan,innen el lehet kezdeni fejlődni...a kitartás már megvan.

Komment

Zseniális ez a tank.
            Mivel gittelsz,hogy ne repedezzen meg a gitt? a pancsimon 2mmes gitt rózsásan berepedezett,de házi javításoknál is rendszeres a repedés :miért?
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Abból is létezik többféle, szerintem csak 2K-t szabad fémhez használni(1K is jó, ablakok-ajtók javításához festés előtt...). Azon belül is van üvegszálas(na azt kenheted 10cm vastagon is, nem fog repedni) meg van durva és finom. A durva kevésbé csiszolható, de azt is elég vastagon lehet kenni. A finom az jóval könnyebben repedezik, de azért 4-5mm-es lyukat simán ki lehet tölteni azzal is. Nekem nem repedt még olyannál sem, csak a közepe beljebb húzódott száradásnál.

(bezzeg az 1mm vastagon fújt szórógitt megrepedt a lámpatartón...)

Komment

Én is 2-k-st használok üvegszálast és simát és ablakhoz,ajtóhoz főleg ezeket használom ott tartós az tuti!
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

házi javításoknál is rendszeres a repedés :miért?
                  Fémtiszta felületre micro fiber üvegszálas kitt,utána uni soft...ezután alapozó..ezután kompaktprimer 2k ezután soft finom kitt ha szükséges..ezután microfiller...s erre a fedőréteg.

Abból is létezik többféle, szerintem csak 2K-t szabad fémhez használni (1K is jó, ablakok-ajtók javításához festés előtt...
                  Csak 2k. Van amit natur fémre kell felvinni,van ami mehet a festékre is. (oda kell figyelni,mert nem minden festék bírja,vagy fordítva) Sok alapozót szigetelő festékréteggel kell átvonni kitt előtt. Röviden ennyi,a spec eseteket kivéve.

Komment

Hozzátaszem: Mai nap festékboltlátogatásom alkalmával rákérdeztem a spray cuccaikra. Döbbentem Minden van 2k epoxi rozsdagátló alapozó, finom töltőalapozó, 2k fényes fekete,2k karcálló lakk. Kipróbáltam a töltőt...nagyon jó. A szórófej kialakítása nagyon profi,porlasztása tökéletes. (mint a pisztoly jól beállítva) Ha valakit érdekel Novol a márka. Kb 2 éve használom a tarmékeit,nem találtam kifogásolni valót. (ár érték arány)

Komment

Kezdek elveszni az információkban. Minek lehet hinni, minek nem....
                      3 féle állásponttal találkoztam az MZ festés során:
                      -2k festéket nem is lehet spray-ba tölteni.
                      -lehet spray-be tölteni, de néhány órán belül mindenképpen fel kell használni
                      -lehet spray-be tölteni, és akár egy hónap múlva is elővehetem, mert nem érintkezik levegővel, így nem is döglik be.
                      Ahol kevertettem a festéket, ott ez utóbbit mondták. Na most két eset lehetséges:
                      -vagy jól átvertek, és 2k árban kaptam valami vackot
                      -vagy nem.
                      Maga a festés szép lett, túl sok igénybevételnek még nem volt kitéve, de remélem tényleg 2k és tényleg tartós lesz...

Mindenesetre ennek a Novolnak utánanézek, ha tényleg jó, lehet a Babetta majd ilyesmivel fog burkolózni...

- - - Updated - - -

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Kipróbáltam a töltőt...nagyon jó.
                      egyébként én Motip spray szórógittel fújtam a motoromat. Nagyon szépen lehet vele dolgozni, csak ajánlani tudom.

Komment

-lehet spray-be tölteni, és akár egy hónap múlva is elővehetem, mert nem érintkezik levegővel, így nem is döglik be.
                        Az A és B komponens nyomás alatt nem tud aktivizálódni. 16 hónapig használhatod fel. Ezek már profi anyagok. Ja erre is rákérdeztem..

Komment

Sziasztok! Kicsit visszatérve a citromsavas tanktisztításhoz: egyik áruházban találtam citromsavas vízkőoldót. Ezt próbálta már vki? A felírat szerint 22%-os. Mennyire kell felhígítani?
                          Köszönöm!

Komment

Nem nagyon lehet egy tank vízköves inkább profi zsíroldó kellene a citromsav mellé. Én így próbáltam. 10liter-hez/ 4-5 tasak citromsav/24 óra.

Komment

4-5 tasak citromsav/
                              Itt csak 1kg-os tasak van.

Komment

Hello sokan segitetetek a benzin tank rozsdátlanitásában de felfigyeltem arra hogy kólával is lehet és mivel a romet tankja 5 liter egyszerübnek is tartom és hogy akkor mindegy hogy pepsi vagy coca vagy job a citromsavas víz?

Tapatalk-kal küldve az én LG-D315-el

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X