Üdv mindenkinek!
Az alábbi írást és képeket már majdnem egy éve osztottam meg veletek (2017 februárban) nivaromin oldalán, eddig érdemi változás igazából nem történt a géppel csak fedett helyre került.
Nagy érdeklődéssel olvasgatom az írásaitokat, eddig csak kívülállóként de az elmúlt héten sikerült hozzájutnom egy K25-höz
. Üzemképtelen de nagyjából egyben van csak pár dolog hiányzik (eredeti ülés,kézifék kar,fékszalagok stb.)
A motor felújításhoz keresgetem az alkatrészeket egyenlőre csak próbálom kideríteni hogy hol juthatok hozzá.
Ha elakadnék bízom benne hogy számíthatok a segítségetekre, úgy látom hogy nagyon sokan profik vagytok a témában.
Az alábbi írást és képeket már majdnem egy éve osztottam meg veletek (2017 februárban) nivaromin oldalán, eddig érdemi változás igazából nem történt a géppel csak fedett helyre került.
Nagy érdeklődéssel olvasgatom az írásaitokat, eddig csak kívülállóként de az elmúlt héten sikerült hozzájutnom egy K25-höz
. Üzemképtelen de nagyjából egyben van csak pár dolog hiányzik (eredeti ülés,kézifék kar,fékszalagok stb.)A motor felújításhoz keresgetem az alkatrészeket egyenlőre csak próbálom kideríteni hogy hol juthatok hozzá.
Ha elakadnék bízom benne hogy számíthatok a segítségetekre, úgy látom hogy nagyon sokan profik vagytok a témában.
Komment