Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 634 kuplung tárcsákat tartó biztosító stift kiszedése

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • Jawa 634 kuplung tárcsákat tartó biztosító stift kiszedése

  Sziasztok!

  Lassan haladgatok a paripámmal és most elakadtam. A youtubeon van egy angol úriember aki épp Jawa blokk szerelésről csinált egy videót ami igen hasznos, de nekem nincs lehetőségem olyan hasznos kiegészítőket készíteni mint amikkel ő rendelkezik. Ezért tanácsra szorulok, a kupplung tárcsákat tartó 3 darab pöcörőt vagyis biztosító pöcköt hogyan tudnám aránylag egyszerűen kiszedni célszerszám nélkül? Köszönöm a segítséget előre is. Mindenkinek szép napot. Mellékelem a videót ami az össze szerelésről van ez a 2. része a 3 részes videónak.
  Utoljára szerkesztve a következő által: Taurus1047; 2013 nov. 19, 08:20.

 • #2
  Kombináltfogónak a pofájával, vagy 10-es villáskulccsal(lehetőleg csillag-villással, mert elég erősen kell nyomni a végét)lenyomod a rugó alátétjét, és ki tudod venni a stiftet.
  Che, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.
  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

  Komment


  • #3
   Csipesz és kombinált fogó! Ha nincs kivéve a blokk meg kell támasztani a motort mert elég erős a rugó és felborulhat a gép. További jó szerelgetést.
   Che és CZsolti kedvelte ezt.

   Komment


   • #4
    Annak idején,kerestem egy gömbvasat ami passzolt a furathoz és keresztben fürésszel készitettem egy többnyomban vágott hasitást,a fogó mindig lecsuszott,ezzel a kis vacakkal és egy csipesszel,viszont könnyen ment a szét össze szerelés.
    wsievers és sepy kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment

    Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X