Warning: Use of undefined constant rank - assumed 'rank' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/u10666/veteran.forum.hu/www/public_html/includes/vb5/template.php(322) : eval()'d code on line 98 Warning: Use of undefined constant joindate - assumed 'joindate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/u10666/veteran.forum.hu/www/public_html/includes/vb5/template.php(322) : eval()'d code on line 103 Warning: Use of undefined constant posts - assumed 'posts' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/u10666/veteran.forum.hu/www/public_html/includes/vb5/template.php(322) : eval()'d code on line 104 Warning: Use of undefined constant rank - assumed 'rank' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/u10666/veteran.forum.hu/www/public_html/includes/vb5/template.php(322) : eval()'d code on line 98 Warning: Use of undefined constant joindate - assumed 'joindate' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/u10666/veteran.forum.hu/www/public_html/includes/vb5/template.php(322) : eval()'d code on line 103 Warning: Use of undefined constant posts - assumed 'posts' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/www/u10666/veteran.forum.hu/www/public_html/includes/vb5/template.php(322) : eval()'d code on line 104 Váltó és karburátor - Veterán fórum

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Váltó és karburátor

Collapse
X
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • Váltó és karburátor

  Sziasztok! Van egy öreg, Verhovina 3-as motorom. Minden jól működik rajta, kivéve a váltót, mert 1-esben nagyon rángat, és hamar kell váltanom 2be.. Sajnos így nehezen pörög fel, elgyöngül. Nem tudom mi lehet a baj, lánc nem laza, de amiatt nem is lehet szerintem!

  Karbi: Egyik nagy hibája ennek a típusnak, hogy a karbi közvetlen csatlakozik a hengerfejre, és így nagyon hamar melegszik. Ha egy megállok egy pillanatra vele, egy hosszab út után, egyből leáll, mert elforr a benzin a karbiban. Beíndítani nem is tudom, még vissza nem hül. Valaki tudna erre megoldást, hogy használhatóbb legyen?
  Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

 • #2
  A karbi alá tégy bakelitet és úgy tömítést:amíg odalesz a hengered fúratni,ráérsz csinálni egyet!

  Valószínűleg kopott a motorod azért melegszik:és így melegen csökken a kompresszió.

  A váltóbovdent próbáld állítani,legtöbbször azért löki ki mert nem húzza a helyére a fogaskereket.
  sepy, Titus és 4 további látogató kedvelte ezt.
  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

  Komment

  Working...
  X