Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MTZ kuplung

Collapse
X
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • MTZ kuplung

  Szia van nekem egy belarus mtz05 es a kuplungot hogy kel bealitani mert csuszik

 • #2
  Imike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Szia van nekem egy belarus mtz05 es a kuplungot hogy kel bealitani mert csuszik
  Szia ,ha MTZ-50-esre gondoltál ...,de mindegy ugy kezdődik huzd szét a gépet ,szereld le a nyomlapot,mosd le,zsírtalanitsd az összes alkatrészt vizsgáld meg mennyire kopott ami cserés az egyértelmű ,ami szabályozható az esztergályoshoz ...szétszerelve fém tisztán(tiszteljük egymás munkáját)nyomcsapágy ellenőriz,tengely ellenőriz...kuplungszerkezet összeszerel ,a kiemelővillák érintkezőfelületét én félgömbölyűre köszörülöm összeszerelés előtt ugy rakom be a csavarokkal a három kiemelőkart tolómérővel mérve a kuplungnyomlap szegecsfeje mellett mérve 36-m/m-re állítom.A gép összeszerelése után a pedálrudazattal a pedálholtjátékot 20-25-m/m-re állítom igy normál használattal tartós lesz,Ha a pedál holtjáték lecsökken egyszer lehet a rudazaton állítani,legközelebb ismét előről kell kezdeni a műveletet.
  Kézrátétel és a javasasszony...... nem segít,a TSZ-ekben voltak lemezekkel hézagmérővel alulról állítgatók ......ha őket keresed a kocsmában megtalálod őket,mindent megoldanak ,de számolj mikor hozzáértő fog utána elb..alkatrészeket kidobálni és akkor meglátod mennyi az olcsó javítás....
  zahi és Che kedvelte ezt.
  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

  Komment


  • #3
   Imikének!

   A mellékelt képen olvashatót írd be a gugliba és a találatok közül az elsőt,amit szintén leolvashatsz a képről,nyisd meg és ingyenesen letöltheted az MTZ Magyar nyelvű javítási könyvét!

   Nem olvastam át,de a könyvben biztosan megtalálod a kuplung hibával kapcsolatos kérdésre a feleltet.


   Üdvözlettel:Che

   Komment

   Working...
   X