Szia van nekem egy belarus mtz05 es a kuplungot hogy kel bealitani mert csuszik
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MTZ kuplung
Collapse
X
-
Imike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia van nekem egy belarus mtz05 es a kuplungot hogy kel bealitani mert csuszik
Kézrátétel és a javasasszony...... nem segít,a TSZ-ekben voltak lemezekkel hézagmérővel alulról állítgatók ......ha őket keresed a kocsmában megtalálod őket,mindent megoldanak ,de számolj mikor hozzáértő fog utána elb..alkatrészeket kidobálni és akkor meglátod mennyi az olcsó javítás...."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
-
Imikének!
A mellékelt képen olvashatót írd be a gugliba és a találatok közül az elsőt,amit szintén leolvashatsz a képről,nyisd meg és ingyenesen letöltheted az MTZ Magyar nyelvű javítási könyvét!
Nem olvastam át,de a könyvben biztosan megtalálod a kuplung hibával kapcsolatos kérdésre a feleltet.
Üdvözlettel:Che1 képImike kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
bsa10 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz ilyenre tényleg muszály válaszolni?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Imike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEn nem 50venesre gondoltam hanem mtz 05 belarus szarv kormanyos kigep
BUÉK"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
Komment