Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pedálos Simson motorblokk évjáratát szeretném tudni

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Pedálos Simson motorblokk évjáratát szeretném tudni

Üdvözlök mindenkit a forumon!Most került hozzám egy pedálos simson+egy blokk.Ha valaki megtudná mondani igy a számról hogy milyen évjáratú megköszönném. T Legéndi Z
    Attached Files

Helló!Nem tudom szám alapján,de SR2 E-nek gondolom,amik 1960-tól vannak.Nálunk leginkább 63-as kiadásúak vannak,és elvétve felbukkan 1-1 1960-as.A váz alapján többet lehetne mondani a motorról.
    -t5- kedvelte ezt.

Komment

Hello!

Google-ben rákerestem az sr1-es simsonra, nekem simson sr2e-m van ez a blokk szerintem NEM sr2 vagy sr2e hanem sr1! A szám beütésből gondolom. lásd mellékelt kép.

Igaz megjegyzem hogyha eredeti a motor, akkor a kerék méretéből azonnal meglehet állapítani hogy sr1 e.

Komment

Köszi a választ.Nekem egy 1957-es sr2-öm van,még acél félfékdobos,a a kormány alatti táblán még sr1 van beütve.Pont a váltás idöszakában készülhetett,ezt a blokkot pluszba kaptam hozzá.

Komment

zoliur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Üdvözlök mindenkit a forumon!Most került hozzám egy pedálos simson+egy blokk.Ha valaki megtudná mondani igy a számról hogy milyen évjáratú megköszönném. T Legéndi Z
          Szia, ez az sR2e Shulom, 1963-as kiadású, és a bal oldali deknit nézve más, mint a tied. Az sR1-en is ilyen a bal dekni.
          Click image for larger version

Name:	DSCF0084.jpg
Views:	1
Size:	200.3 KB
ID:	130919

Komment

Hello!

A bal oldali deklit sűrűn cserélgették össze-vissza(a jó tulajdonosok), nekem is ilyen kis ablakos van a 64'es sr2e-m. Volt egy másik azon meg nem volt ablak, s az is 64-es volt azt hiszem. A blokkon vannak tudtommal méretbeli különbségek az sr1 és sr2 közt (tengelyek, ilyesmi). Nekem a képekről azért gondoltam sr1-nek mert az sr2 gyári számát azt már máshova ütötték bele.

Komment

Helló!Egy német oldalon szereplő számok szerint,1957-1959 között 390000 db SR2 készült 200000-589773 közötti számsorral.Honlap ddrmoped.de.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X