Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Magura gázmarkolat?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Magura gázmarkolat?

Sziasztok!

A képen két gázmarkolat látható. Az lenne a kérdésem, hogyan lehet megállapítani, hogy magura, vagy orosz gázmarkolatok vannak a képen? Az alsó és felső markolat között minimális különbségek vannak: zsírzó gomb alatt kis púp van a felső markolaton, pici luk van a felső markolaton, a markolaton két horony van a felsőn. A különbségeket piros nyíllal jelöltem a képeken.

Üdv. DCS

Click image for larger version

Name:	IMGP0588.jpg
Views:	1
Size:	198.6 KB
ID:	154296Click image for larger version

Name:	IMGP0589.jpg
Size:	199.4 KB
ID:	154297Click image for larger version

Name:	IMGP0590.jpg
Size:	192.8 KB
ID:	154298

Az magura amibe be van ütve/öntve hogy magura.A németek voltak olyan pontosak hogy minden alkatrészüket megjelöljék.
    joker, soveny és emu kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok." A németek voltak olyan pontosak, hogy minden alkatrészüket megjelöljék. " Igazad van , de volt egy időszak , amikor ettől a gyakorlattól eltekintettek , hogy bármilyen formában a gyártó és a gyártás helyszíne beazonosítható legyen. 1940-től minden jelentősebb megszerzett háborúban fontos haditechnikai eszközt a szövetségesek apróra szétszedtek és igyekeztek a gyártás helyszínét ( főleg ) kideríteni. Miért? Az információ birtokában intézkedés történt, hogy a terméket előállító gyár , üzem valamilyen formában megsemmisüljön ( leégjen, "véletlenül" néhány nagyhatású bomba hulljon az adott területre stb. ) Ez a tendencia a háború végéig , amíg termelés folyt irányadó volt. Ennyi. Üdvözlettel.
      Utoljára szerkesztve a következő által: dafko54; 2012 márc. 11, 07:44.
      DCS és soveny kedvelte ezt.

Komment

Tudtommal ezekbe a típusokba nem szokták beleönteni a MAGURA feliratot. A gumin szokott lenni a felirat, de mivel ezeken nincsen gumi, ezért nehezebb a beazonosítás. Ráadásul mi van, ha valaki egy Magura gumit húz rá egy orosz markolatra, akkor az már Magura lesz? Nemrég vaterán volt egy szahara színű markolat, de a képeket nem tudom bemásolni ide, viszont a linkjét megadom, hogy mások is lássak. Én azon nem látok feliratot és a zsírzó alatti rész, meg a zsírzó alatt lévő kis piros gyűrű hasonlít az én képeimen lévő alsó, fekete festésű markolatomra.

Link: BMW R75 - ZÜNDAPP KS750 MAGURA gázszektor

Üdv. DCS
        Utoljára szerkesztve a következő által: DCS; 2012 márc. 11, 08:51.

Komment

Szia Gyula!
          Én a feketére festettet gondolom Magurának. Egy picit másabbak az öntvény ívei úgy látom.
          De ha leszednéd róla a festéket,akkor az öntvény anyaga is másabbnak látszódna szerintem.
          üdv:Laci
          DCS kedvelte ezt.

Komment

Szia! Én azt tapasztaltam, hogy a zsírzógomb menete más szokott lenni...Meg kellene nézni mit mutat. üdv

Komment

A zsírzógomb mindkettőben ugyanolyan menetű, 6X1 mm-es Ha valakinek lenne biztosan magura, vagy biztosan uralhoz való markolata, kérem, hogy tegyen fel egy képet, hátha akkor könnyebben megfejtenénk ezt a kérdést. Üdv.- DCS

Komment

Logikusnak tűnik ez a gyármegsemmisítés,stb.De az én 44-es motorkerékpáromon bing karburátor,knecht légszűrő,és magura kezelőszervek vannak.
                soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X