Közlemény

Collapse
No announcement yet.

ismeretlen kütyü

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

ismeretlen kütyü

Érdeklődnék tudja-e valaki hogy mi lehet a képeken látható alkatrész, ez a kütyü egy gyárilag 51-es simson blokkal szerelt kertigépen volt. Fogalmam sincs mi lehet.
    Attached Files

Kapd le a fedelét. Néz bele. Fényképezd le, aztán hátha többet tudunk mondani.:-))) Így , max. annyi a tippem, hogy egy fekete valami három lábbal, és felfogatással.:-))))

Komment

Ez egy indexrelé és sorba van kötve a indexkapcsoló és az 51-es kapocs közé..

Komment

Igérem ha legközelebb felmegyek a padlásra akkor lekapom a fedelét, és megnézzük hogy mit forgat a fejében. Igazából nélküle még működik a blokk mert kivettem a kertigépből és egy simson motorkerékpár vázba tettem át. Tökéletessen működik nélküle is. ( igaz hogy én szedtem szét csak nem nagyon volt időm nézegetni hogy, mit honnan huzok le mert mindez egy MÉH-telepen volt.) Egyébként egy nagyon keveset használt gép lehetett,bontatlan tirisztoros 3 sebbeséges blokk volt benne, tökéletessen működik és nagyon szép hangja van.

Igazából nekem is megfordult a fejemben, csak nem láttam még ilyet és nem a szokványos index autómata. De most hogy mondod logikus lehet. Köszönöm a hozzászólást.

Komment

Hallo mindenkinek
          EZ a kütyü egy relé,ami gyárilag a féklámpa működés ellenőrzésére készült .
          Helyes bekötés esetén a jelző lámpa valóban csak akkor működik ha az összes féklámpa világit.
          Ezt az un. reed relével lehet megoldani amely valójában áramot figyel!!
          SEMMI KÖZE AZ INDEX RELÉHEZ
          Utoljára szerkesztve a következő által: berlin; 2012 nov. 03, 19:32. Oka: IGAZITÁS
          korompaiistvan és Intrepid kedvelte ezt.

Komment

Ez érdekes, és ebben az esetben mire használhatták?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X