Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia lábvédő

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Pannonia lábvédő

Üdv mindenkinek!

Sikerült vennem egy "állítólag" Pannonia lábvédőt. Sajnos nem tudom valóban készítettek-e ilyen alkatrészt a pancsihoz. Ha valaki tudja kérem, hogy írja meg. Képet megpróbálok feltenni róla.

Szia!
    Én is vettem Pancsi lábvédőt (üvegszálas),legalább is annak árulták. Fel is raktam a P10-es műszerre. A rögzítése a vázhoz való. Alul két bilincs (kipufogó könyök mellett), felül a bölcső találkozásánál, krómozott fejű, átmenő kapupánttal, fél bilincsel. Ezt persze csak esős időben és télen használom, mert a feleségem szerint, el rontja a motor küllemét. Érzésem szerint, ezeket később tervezhették rá, nem hiszem, hogy széria felszerelés, viszont hallatlan hasznos.
    Üdvözöllek, széles utat: Pali
    mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Szia Pali61!

Köszönöm a részletes leírást. A felszerelés még okoz majd fejtörést mert csak a lábvédő van meg a bilincsek hiányoznak, de majd beszerzem azokat is.

Köszönettel: Nándi

Komment

Nekem is van egy db.Rendőrségi szolgálati motorokon szolgáltak ezek a kiegészitők.Ha sikerülne egy szélvédőt szerezni hozzá én felraknám,de igy magában nem az igazi.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Esetleg képet tudnátok feltenni? Ha igen, akkor legyetek szívesek - én még nem botlottam bele ilyenbe, de kíváncsi vagyok.
          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Kedves mittom ! A gyár kb 71 ben készített lábvédőt, az Auto -Motor ban egy p-20 fotó bizonyítja,mely nékem is meg van, de sajnos zokni vagyok a fotó felrakásban. üdv: KIKI61

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Esetleg képet tudnátok feltenni? Ha igen, akkor legyetek szívesek - én még nem botlottam bele ilyenbe, de kíváncsi vagyok.
              Átnézem az AM-eket,készítek képet és felrakom,persze ez nem 5 percet igényl.
              kollarg és Che kedvelte ezt.

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Holnap rakok fel képeket ide a lábvédőről.

Komment

Üdv mindenkinek.

Az ígért képek:

Click image for larger version

Name:	2012-11-25 09.11.38.jpg
Views:	1
Size:	188.8 KB
ID:	133538Click image for larger version

Name:	2012-11-25 09.12.13.jpg
Size:	189.6 KB
ID:	133539
                  kollarg kedvelte ezt.

Komment

Úgy látom a színéből és a felfogatásából,hogy Jawá-hoz lett átalakítva.

Click image for larger version

Name:	mv_p01_10_09_17_28_1.jpg
Size:	28.6 KB
ID:	133546
                    az eredeti igy néz ki netes kép
                    Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2012 nov. 25, 20:35.
                    kollarg kedvelte ezt.
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Üdv!

Igen, az enyém egy Jawa-ról került le. Esetleg valakinek nincs a felfogatásról valamilyen rajz, vagy képe amivel el tudnék indulni?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X