Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
baxy1, A csepelnek papirja nincs , de én korai T-nek gondolom: váz-motorszám alapján, sima dobozok, kormány-öntvény kezelőkarok, elsőteló kormányszorító, stb. Igaz a motoron vannak idegen alkatrészek és átalakítások de szerintem rávaló lehet.
Igértem ,hogy megmérem.
A belső oldalán a leváló hártya krómmaradvány.51-es öntöttkezelőkkel,domborcsikos szerszámossal.
Amugy mit szóltok a 12-szögletű tanksapkámhoz gyári festés,nem tudni mié volt,egy nénikétől kunyiztam.
Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2013 jan. 06, 15:52.
kedvelte ezt.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
mateapu, Két kérdésem lenne: vázszám , régi (két betű három szám) rendszáma a kormánnyakba ? Persze ha nem titkossak az adatok. Válaszod előre is köszönöm. Üdv tata21
Tamás78, Szia , az a 150-czm.
Akkor szerintem most már megegyezhetünk hogy csepel kormányszorítóról van szó. Ez jó téma volt szerintem sokunknak tanulságos.
Szerencséd van karácsonyi ajándékomat próbálgatva ez is meg van.Viszont ne haragudj a rendszámot megtartom,egyébként ha segit a beütés,két betü három szám.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Sajnos nincs,nem akarják kimondani honnan került. Viszont az 53-asomnak él a tulaja és jóban vagyunk,csak néha bevillan,hogy lemaradok a papirozásról a család ijenekkel nem foglalkozna.
Komment