Közlemény

Collapse
No announcement yet.

kerék

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

kerék

Az adott kerék beazonosításához kérnék segítséget. Köszönöm előre is.
    3x18 küllős. A félfékdob tetején ,alján és a túloldalon van fűzve. 19collos és kb 3,75-4.00 méretű gumi menne ráClick image for larger version

Name:	IMG_0014.jpg
Views:	1
Size:	192.2 KB
ID:	155308Click image for larger version

Name:	IMG_0015.jpg
Views:	1
Size:	196.0 KB
ID:	155309

Nem látom pontosan,fékdob van rajta? Mert ha nincs,akkor talán oldalkocsi?

Komment

Félfékdob.... erősen.

Komment

1929-30as Bsa nak van hasonló,de az is csak hasonlít. Gondoltam már autóra.oldalkocsira is. Passz. 54 küllőt többnyire angolok használtak. Így valakinek ötlet??

Komment

Szia. Hogy ez mi az passz, de az angolok inkább 40 küllősek. Az 54 küllős felni a nagyobb agykuplungos Puch-okon volt. De ez nem az.

Komment

Egyszer láttam egy Francia Gilettet,fellelt álapotut, ami feltünő volt nagyon sok küllője volt.
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Lehet rosszul látom, de mintha azt a tárcsát lánggal vágták volna ki és sorjás. Ha igy van akkor valami házi tákolmány, kár találgati. A felni viszont lehet kincs Puchosoknak.

Komment

Amit én tettem fel kerekeket az alkatrész azonosítóba , azokról nem tudtok mondani valamit ?
                Köszi !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X