Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa babetta 207

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nem vagyok Babetta szakértő ezért én javasolni tudom másik gyertyával kezd a szikra keresését. Az indux az mi ? lehet én vagyok a tudatlan így légyszi írd meg.A benzin csapok sajnos mostanság Kínai gyártmányok melyek nem a minőség gyöngyszemei!

Komment

A benzin csapok sajnos mostanság Kínai gyártmányok melyek nem a minőség gyöngyszemei!
      Ezt csak megerősíteni tudom. Az új benzincsapot beszerelés előtt nekem is meg kellett javítanom, működőképes állapotba kellett hoznom

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Nem vagyok Babetta szakértő ezért én javasolni tudom másik gyertyával kezd a szikra keresését. Az indux az mi ? lehet én vagyok a tudatlan így légyszi írd meg.A benzin csapok sajnos mostanság Kínai gyártmányok melyek nem a minőség gyöngyszemei!
        Nos a gyertya már a 4. Ugyhogy biztos nem ott van a bibi.
        Az indux az ami a gyertyának agya a delejt ha jól emlékszem a rajzról.
        Vilany az van mert a lámpa felvillan ha be akarom rántani. (Induxciós tekercs)
        Utoljára szerkesztve a következő által: Micike; 2014 júl. 16, 06:01.

Komment

Micike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Nos a gyertya már a 4. Ugyhogy biztos nem ott van a bibi.
          Az indux az ami a gyertyának agya a delejt ha jól emlékszem a rajzról.
          Vilany az van mert a lámpa felvillan ha be akarom rántani. (Induxciós tekercs)
          Nálam az alaplapban lévő pici jeladótekercs adta meg magát. Melege lehetett, mert az epoxigyantát is megrepesztette.
          Nagyon nem szeretem azt a megszakító nélküli elektromos vackot. Egy kis hiba és kinyír mindent.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X