Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ismeretlen szerszamok motorhoz?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ismeretlen szerszamok motorhoz?

Sziasztok. Esetleg valakinek otlete hogy mihez tartozhat ez? Talan az ezust szinuvel kuplungot lehet allitani.

Click image for larger version

Name:	tacho 026.jpg
Views:	1
Size:	165.3 KB
ID:	155322Click image for larger version

Name:	tacho 025.jpg
Views:	1
Size:	182.0 KB
ID:	155323Nagyon koszonom a segitseget.

Én a karosnál szelephézag állitásra gondolok,a másik pedig gömbfely kinyomóra hasonlit.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

A karos szerkezet nekem háztájinak tűnik és úgy gondolom én is hogy valamiféle kuplung állító.
      A másik az viszont egy spec.villáskulcs aminek a tetejébe bele lehet tenni a Crowa négyszögét. Van olyan helyen csavar hogy csak így lehet hozzáférni Irgum-burgum mérnökurak....
      korompaiistvan és Beagle kedvelte ezt.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Van olyan helyen csavar hogy csak így lehet hozzáférni Irgum-burgum mérnökurak...
        Ilyen helyen használj gumicsavart, vagy célszerszámot. Irgum burgum.
        korompaiistvan, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Én már egy ideje gumicsavart használok de aki utánam javít mindig kérdezi hogy hogy vegye ki, mert a villáskulcsában nyúlik a csavar feje.
          Ilyenkor mindig magyarázkodnom kell hogy van hozzá gumi Krovakészlet is azzal kijön könnyen.
          Hát de neki nincs, adjam kölcsön. No de hát Pénzt Asszonyt Szerszámot kölcsön nem adunk!
          mátéapu, korompaiistvan és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            aki utánam javít mindig kérdezi hogy hogy vegye ki
            Meg kell csinálni rendesen, és akkor nem kell utánad javítani senkinek!
            mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Megvan az biz csinálva rendesen! De meghúzom guminyomatékkulcsal oszt nem gyün le az másnak.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X