Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Mérőóra

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Mérőóra

Üdv a veteránosoknak.

Minek a műszere ez.Click image for larger version

Name:	DSC000092013030320130303201303032.JPG
Views:	1
Size:	123.5 KB
ID:	155362Click image for larger version

Name:	DSC000102013030320130303201303032.JPG
Views:	1
Size:	121.5 KB
ID:	155363

Választ köszöntem.

Szép napot.

Kedves Coli !

Az az ötletem támadt , hogy köthetnél a fórumlakókkal egy szerződést . Mi segítünk neked beazonosítani az aktális terméket a jó üzlet érdekében ---te pedig mondjuk a fórum találkozókon (nincs sürün ) feldobsz egy kör sört .

Vagy esetleg kiírhatnál egy pontversenyt --az első jól válaszoló kaphatna egy pontot , aztán mondjuk karácsonykor , az első hármat valami kis veterán alkatrész jutolomban részesíthetnéd .

Meglátod rögtön izzani fognak a vonalak és csak úgy özönlenek a válaszok .
    , sinter és 7 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Díjazom az ötletet:
      joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Mi segítünk neked beazonosítani az aktális terméket a jó üzlet érdekében ---te pedig mondjuk a fórum találkozókon (nincs sürün ) feldobsz egy kör sört .
      Az ötletgazdának ezúton felajánlom - távollétem esetén - a rám eső részt.

coli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Minek a műszere ez.
      A nyomás méréséé. 0-6 barig bárminek a nyomását (gáz és folyadék) megmérheted vele. Megfelelő csatlakozás és jó tömítettség alapfeltétel.
      és joker kedvelte ezt.

Komment

Szűkítsük a kört, olajnyomásmérő!
        , sinter és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Szűkíthetem még tovább a kört?
          Ezt a műszert a Ganz Közlekedési Műszergyár készítette mg annó és nagyon sok jó öreg Csepelbe és Ikarusba építették be.
          Ha jól emlékszem 24 voltos volt.
          Hirtelen ennyi jut eszembe.

Komment

joker, Üdv joker.

Nem azért azonósítattom be veletek mert el akarom adni,ha egy kicsit is megfigyelted volna hogy esetleg miket is árulok a veteranapró-n akkor látnád hogy ezek a dolgok küzül amit ti leirtattok nekem össz 5 db-ot kínáltam eladásra a többit csak önmagam tudatlansága miatt kérdeztem-és nem abból a célból amiből te gondolod.Ja és egy haveromnak is vannak ilyen -olyan motyói mint pl:az ismeretlen robbanómotoros kerékpár,saját részre gyüjti nem eladásra) kért meg mivel mindent ő sem tud.
            Nem sértésnek szántam az iménti leírást,de tudomássom szerint ez az oldal pont ezért van ha valaki nem tud mindent itt esetleg választ kaphat rá.
            Vagy tévedek.
            Ha igen akkor nézzetek át a hülye kérdéseim felett,ha nem kapok választ akkor nem kapok nem fogok belehalni.
            Szép estét/napot.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X