Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Csepel kéthengeres kompresszor? Olajszint?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nekem a villanyórában B32A. és használok 2,2kw 2900fordulatu motort is. amire 14,6A irva,
    Ki kelett cseréltetnem a 25A régi megszakitót, mert az 1,5Kw daráló motor nemtudott elindulni ( kivolt kopva, és még a régi porcelán házas megszakitó volt benne.).
    Erröl most minden elindul rendesen, elég hosszu procedura volt az egész mire megcsinálták....
    Plero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mekkora biztosíték van nálad amiről elindul a kompresszor? 10A? 16A? 25A?
    Egy 1.8KW és vagy egy 2.2KW-os motorhoz mekkora biztosíték ajánlott?

Komment

Mekkora a furata és a lökete a légsűrítődnek?

Komment

üdv!nekünk 3x10a van és ez meghajtja a 2.5kw-os motort is.Fösz a választ pityesz 001.

Komment

geri98 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Az is kéne hogy hány kw-os motorral hajtatod a kompresszort.
          Egy 1.1kW motor van rajta.

Az új gyűrűkkel, szeleprugókkal, meg olajjal egészségesebb hangja lett!

Komment

Adj Isten!Csináltam egy kompresszort otthon volt egy 60 l-es tartály és egy 1 hengeres ikov kompresszor a körfűrészről leszedtem a 2 kw-os 380-as villanymotort ezzel akarom hajtatni a kompresszort amik Skoda Liaz-on voltak ez 0km-es nem volt használva a legtöbbet szeretném kihozni a gépből.Szerintetek 2800-as fordulattal pörögjön a kompresszor vagy elég ha 1450-et fordul?

Komment

Adj Isten!Köszönöm szépen a válaszodat.A kompresszor 1 hengeres tehát akkor max:1100 rmp/min.Sokat segítettél.

Komment

Nekem jelenleg egy Zil kompresszor van rajta. annyi a hátránya hogy vízhűtéses, és még ki kell épiteni a hűtőrendszert.
                Amint időm engedi megoldom.
                Click image for larger version

Name:	20121203794.jpg
Views:	1
Size:	199.3 KB
ID:	137508Click image for larger version

Name:	20121203795.jpg
Views:	1
Size:	200.4 KB
ID:	137509

Komment

Sz.J. eredeti hozzászólása
                  Olyan 1000, max. 1100 körülre lődd be
                  Nekem 1450 fordulatu motor hajtja 100mm es ékszíjtárcsa egy 200mm es ékszíjtárcsát

Komment

Szeva pityesz a zil kompresszornak kb. mennyi a teljesítménye l/min-ben.

Komment

Geriiiiiiiii a Liaz nem forgott ennyivel soha.Hosszú löketű alacsony fordulatú motor.Ekkora fordulattal kimegy az űrbe a kompri.

Komment

geri98 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        a zil kompresszornak kb. mennyi a teljesítménye l/min-ben
                        Pontosan nemtudom mennyi, az biztos hogy a csepelétöl kevesebb, egy kopott csepel kompi is többet produkált mint egy felújitott Zil kompresszpor.

Komment

Sziasztok.Csak azért kérdeztem mert jelenleg van egy bolti kompresszorom amo 225l-t tud percenként és akkor nem építenék egy másikat ha a Csepel kevesebbet tud.

Komment

honnan lehet gyürüt és rugot szerezni hozzá? nekem is van ilyen most akarom felujitani

Komment

Visszatérve az eredeti témanyitó kérdéshez.
                              Az olajszint mekkora legyen? Kívűlről hogyan ellenőrizhető?
                              Esetleg olajszint ellenőrző furatot hová lehetne tenni?

Komment

Van az alján és a "tetején" furat.

http://veteran.forum.hu/attachments/...429_190544.jpg
                                Duke kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X