Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Segítségkérés - Antoni

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Segítségkérés - Antoni

Szeretnék segítséget kéri a tulajdonomba került oldalkocsi beazonosításához. Egy Izs 56-ra van szerelve, de (szerintem) ez nem a hozzávaló eredeti oldalkocsi. De akkor mi? Ismeri valaki?
    Attached Files

Szervusz!

Szerintem se,de legalább a színe passzol.

Üdv:Che
    Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2013 jún. 07, 11:45. Oka: Karakterek hozzáadása
    chemotox és -t5- kedvelte ezt.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Szerintem se,de legalább a színe passzol.
      Mit gondolkoztam, hogy milyen frappáns választ írjak az Antoni embernek, miután másfél napja keresek valami hasonló oldalkocsit a "könyvtáramban", erre Che, a tőle szokatlan módon "cinikusan", életben tartotta ezt a témát!
      Imádlak JÓZSI BÁCSI!
      CZsolti, mátéapu és 2 további látogató kedvelte ezt.
      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Szerintem nagyon is passzol hozzá,legaláb nem mindennapi darab!!
        sepy kedvelte ezt.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Köszönöm. Szerintem se mindennapos. Igazán nincs jelentősége ki, hol gyártotta. Csak kíváncsi voltam, hátha valaki látott már ilyen oldakocsit.

Komment

Az a jó ha senki sem ismeri mert úgy ki lehet találni neki valami frappáns sztorit és típust! He-he!
            mátéapu és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X