Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Régi hűtő és vízágyú

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ha nem adnak érte ennyit,inkább elvisztem a
    Igen ismerős a szöveg. Csak hát.....

Komment

Sziasztok!
      2 nap alatt senki nem mondott semmit,hogy ennyit vagy annyit ér a hűtő mag a vízágyú így leadtam őket.
      A hűtő 21.000 ft-ot ért a másik 8.000 ft-ot.
      A pannonia blokk se kellett senkinek így azért 4000 ft-ot kaptam.

Nepper ám az anyád pcsája!
      Csak azért regisztráltam ide mert azt hittem olyan emberek járnak ide akiket érdekel a régi technika.
      De ha nem hát nem,de többet biztos,hogy ha találok valami ilyesmit nem is fogok senkit megkérdezni mert csak a szarrágás megy.

Komment

Kedves Samsanyi!

Amit fent leírtál,-vizsgamunka,-pedig tényleg örültem neked.Élj jó egészségben és minden jót kívánok neked!

Üdvözlettel:Che
        madorka, supermax és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Samsanyi, te nem lettél gazdagabb, mi pedig nem lettünk szegényebbek. Isten áldjon, ahogy jöttél úgy mentél. Kár.
          Che és supermax kedvelte ezt.

Komment

samsanyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            az anyád pcsája!
            Hogy egy nemrégiben felkapott, tehetségkutatós tv műsorban szereplő kritikus szemléletű személytől idézzek "Ezt most miért kellett?!" továbbá "Mi ez a szellemi kútmérgezés?!" Ha azt mondja valaki, hogy egy tróger, szemét (nem akarom tovább írni, pedig tudom cifrázni)...mit tudom én mi vagyok, akkor oké. De másnak a szülőanyját szidni?! Nem értettem ezt meg soha.
            Che kedvelte ezt.

Komment

Samsanyi! Gondolom úgy sem olvasod el amiket ide írunk neked, örüljél hogy eladtad a motyódat (csak megjegyzem hogy aki megvette 4000-ért a blokkot jót röhög, mert igen OLCSÓn adtad oda. Nem baj majd valamelyik börzén találkozunk a blokkal 15 körüli árfekvésbe.) mi meg szégyelljük magunkat, hogy nem ismertünk fel egy századfordulós kocsi hűtőjét! Aztán ezzel a stílussal nyolc hozzászólás után jobb ha el is húzol innen.
              Utoljára szerkesztve a következő által: dott; 2013 jún. 13, 15:11.
              St.Z.350, Che és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

samsanyi,

Akkor már csak abban reménykedem ,hogy amelyik MÉH-telepre leadtad oda járnak veterános kollégák guberálni és hazaviszik !!

A szarrágás miért megy ? Nem is ígért neked érte senki ,semmit .

Mindegy !
                Költsd szép dolgokra azt a 33 000-et !
                St.Z.350 és Che kedvelte ezt.

Komment

samsanyi, 2 dolog:
                  - az egyik: ez a stílus itt abszolút nem divat. Ha ez neked gondot okoz akkor jobb ha elválnak útjaink.
                  - a másik: Ha ennyire a pénzre hegyezed ki a dolgot akkor miért nem tetted fel őket a vaterkára, vagy az íbéjre. Ott oszt mehet a harc érte... Nem kellett volna gombokért elherdálni, lehet euro ezreket kaptál volna érte... Ja nem tudtad mihez való....
                  St.Z.350 és Che kedvelte ezt.

Komment

Úgy gondolom, többünk véleményét írom le: hánytunk már jobbtól is...

Komment

Komolyan gondoljátok, hogy leadta a méhtelepen??? Szerintem nem igaz a történet...
                      (Ha tényleg így volt, jó nagy hülyeséget csinált sanyika... ))

Komment

Nos igen, volt ebben a távozásban valami nyuszikás báj. Tudjátok, amikor berúgta az ajtót a süninél és megmondta, hogy mit csináljon a fűnyírójával.
                        madorka és kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X