mateapu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Régi hűtő és vízágyú
Collapse
X
-
Sziasztok!
2 nap alatt senki nem mondott semmit,hogy ennyit vagy annyit ér a hűtő mag a vízágyú így leadtam őket.
A hűtő 21.000 ft-ot ért a másik 8.000 ft-ot.
A pannonia blokk se kellett senkinek így azért 4000 ft-ot kaptam.
Nepper ám az anyád pcsája!
Csak azért regisztráltam ide mert azt hittem olyan emberek járnak ide akiket érdekel a régi technika.
De ha nem hát nem,de többet biztos,hogy ha találok valami ilyesmit nem is fogok senkit megkérdezni mert csak a szarrágás megy.
Komment
-
samsanyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz anyád pcsája!Che kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Samsanyi! Gondolom úgy sem olvasod el amiket ide írunk neked, örüljél hogy eladtad a motyódat (csak megjegyzem hogy aki megvette 4000-ért a blokkot jót röhög, mert igen OLCSÓn adtad oda. Nem baj majd valamelyik börzén találkozunk a blokkal 15 körüli árfekvésbe.) mi meg szégyelljük magunkat, hogy nem ismertünk fel egy századfordulós kocsi hűtőjét! Aztán ezzel a stílussal nyolc hozzászólás után jobb ha el is húzol innen.Utoljára szerkesztve a következő által: dott; 2013 jún. 13, 15:11.
- 3 likes
Komment
-
samsanyi, 2 dolog:
- az egyik: ez a stílus itt abszolút nem divat. Ha ez neked gondot okoz akkor jobb ha elválnak útjaink.
- a másik: Ha ennyire a pénzre hegyezed ki a dolgot akkor miért nem tetted fel őket a vaterkára, vagy az íbéjre. Ott oszt mehet a harc érte... Nem kellett volna gombokért elherdálni, lehet euro ezreket kaptál volna érte... Ja nem tudtad mihez való....
- 2 likes
Komment
Komment