Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Rejtvény!
Collapse
X
-
Abarth ügyben Joker a legtájékozottabb.
Szerintem meg egy nagy szódáspatron. A mellette lévő medencében lehet vele pezsgő borvizes fürdőt készíteni. A kúra kegészítő részeként a bort a medencében ülve apró kortyonként kell elfogyasztani. Ha lőrebor (kerítésszaggató), akkor a medence vizéhez közvetlenül hozzáöntendő.
- 4 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz zsírzópumpa. És valószínű Fiat szervízben volt használva.
- 2 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMosmán osztán ne csigázz minket tovább áruld el mi a fészkes fene ez...
Igazából rögtön ráhibáztatok a zsírzóra!
Ez itt Joker zsírágyúja, amit szépen felújított... viszont az a matrica dolog sértő kissé! Az ecsetem nyomait így lematricázni...
Azt viszont, hogy Joker mire akarja használni, majd ő leírja... nem lövöm le a poénját
Amúgy nekem Zsolti ötlete tetszett leginkább...
- 4 likes
Komment
-
Szervusztok!
Szerintem is egy zsírzóprés,még a TESCO-s idők előtti korból.Az látszik,hogy van gazdája és nagyon szépen felújított készülék.A gyártási évét,úgy az ötvenes évek környékére teszem,mert van benne anyag és a stílus is valahogy olyasmi.Az ABARTH logó felkerülhetett rá akármikor is,az csak egy dolog lehet,hogy a tulajdonosa,ABARTH -FIAT rajongó!A működése,lábbal történik,természetesen a piros henger zsírral feltöltése és a felül elhelyezett forgatókerék,meghúzása után.Ahogy a zsír fogy a hengerből,a fogatókereket,ismételten meg kell húzni,ezzel állandóan nyomás alatt van a zsír.A pedál pumpál is és egy szelepet működtetve,elzárja és megnyitja a zsír útját,a zsírzógomb felé.
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
Mondtam ugye?
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAbarth ügyben Joker a legtájékozottabb.
Ez a hsz. tetszett a legjobban:
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTaluga kolléga!
Mosmán osztán ne csigázz minket tovább áruld el mi a fészkes fene ez...
- 4 likes
Komment
Komment