Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia TLF/T1/T5/P10

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Pannónia TLF/T1/T5/P10

Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy Pannónia TLF-T1-T5-P10 blokkok között mi a különbség? Nekem '63-as T1-es motorom van a bele való gyári blokkal, kíváncsi lennék hogy ha TLF, T5 vagy P10 blokk alkatrészeket vásárolok, jók lesznek-e a T1-be? Jelentős-e a különbség?

Kedves David 10 nem tudom mely bárányt őriztük,de esetleg a meglévő témák átnézése után kétdezz!!
    Ám ne vedd sértésnek,ki vagy?
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Mint említettem,ne vedd sértésnek!

Arra utaltam,hogy mutatkozz be,sajnálom ha félreérthetően sikerült!
      Nem kötelező,de szívesebben segít az ember,ha látja mondjuk:a hasonló érdeklődési kört.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

David10 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        kíváncsi lennék hogy ha TLF, T5 vagy P10 blokk alkatrészeket vásárolok, jók lesznek-e a T1-be? Jelentős-e a különbség?
        Nem jelentős , keveset kell reszelni néhányon.De a legtöbb majdnem jó, meg van ami azonos .
        mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a segítséget!

Komment

Üdv!
            TLF, t5 a legközelebbi rokona. Nincs jelentős különbség, de ha tipustisztát akarsz, azért van mire figyelni.
            Pl főtengely, ebben már a 3 körmös fogaskerék sor van, a berúgó rész is inkább a korai t5.
            Nagyjából 60-as gyártású blokk-tól tudsz válogatni addig, még el nem kezdték a bordás elejű blokkokat csinálni.
            Ezekből szinte minden jó.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X