Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia blokk

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A párosító számokat hol találom?
    A blokk alján a bordázott rész mögött, a sima felületen.

Bocsánat ,valószínűleg hogy te tudod jól , igazán nem akartam megkavarni senkit ,bár úgy véltem hogy a blokk festések a 68-as P20 "0"-szérián már szerepelnek , és ettől az évtől más típusokon is alkalmazták .
    Ne viccelj már, semmi okod a bocsánatkérésre...
    Amire a saját állításom alapozom, hogy van egy 68/03 és egy 68/04 havi festetlen blokkom.
    A P20 még ezután került gyártásba, akkortájt már nyugodtan lehetett minden blokk festett. A pontos dátumot nyilván nem tudom beazonosítani, mert a legkorábbi festett blokkom 69/07 havi.

Komment

Nem hagyott nyugodni kimentem megnézni az olajleeresztő csavarral egy vonalban megtaláltam a különböző számokat.
      331 és 7544.

Komment

Akkor beigazolódott a gyanúm.
        Ezek után hogyan tovább?
        Gondolom nem lenne szerencsés beleönteni egy halom pénzt a nem összetartozó blokkba, ki tudja mennyire vannak a csapágyfészkek és a felületek vonalban.

Komment

Most próbálom elérni a tulajt, hogy elmenjek megnézni a blokk és a vázszám egyezik-e egyáltalán.

Komment

Click image for larger version

Name:	1545686_685478908173307_4652679510150321217_n.jpg
Views:	1
Size:	134.6 KB
ID:	140394Click image for larger version

Name:	DSC_0237[1].jpg
Views:	1
Size:	201.4 KB
ID:	140395A bal oldali blokk fél és a vázszám egyezik, ha jól néztem.

Komment

bal oldali blokk fél és a vázszám egyezik, ha jól néztem
              Ideje lenne az igazi alvázszámot ellenőrizni,mert ez a vázcimke... kicsit elnagyolt.
              Elvileg jobboldali felső bölcsőmerevítőnél kell lennie a hegesztés közelében.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ifás, valami fejlemény?

Még a festett blokk témához: ma szereztem egy blokkházat 68/09 és festetlen.

Komment

A bal oldali blokk fél és a vázszám egyezik, ha jól néztem
                  ez így jól is van, és erre a sikra merőleges sikon van a blokkfél száma, amivel a másik blokkfélnek egyeznie kell(ene)
                  CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X