Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Az ovális gumitalpazatos lámpa típusa érdekelne,új lehetett mert egy címke volt rajta zsinórral mikor simítani kezdtem elporladtA szögletes korai t-5.
az izzó p-10 Egy kézikocsiból került hozzám eme páros,40-küllős és a fékoldalon,érdekes módon vastagabb,kónusszerű csapágyazása van a felni sajnos a gumiperemnél korhadt.19"-os gumik voltak rajta,de a pannóniánál szélesebb a perem.
Érdekelne mihez valók,és hasznosíthatók e?
Vagy menjen a tesóknak?
Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2016 febr. 24, 21:23.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
A fuvar többe vanA börzéken mindenki csak eladni akar,már nem megyek igaz csak a helyieket láttam,mindig többet vettem mint eladtam és még fel is bosszantottam magam.
- - - Updated - - -
Ne dobd ki a kerekeket
Pedig mos jó fídzet 20/kilo
Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2016 febr. 24, 21:28.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Tedd fel VeteránApróra meg a jófogásra lemérve, sok képpel, 1-2 éven belül jelentkezik valaki hogy neki pont ilyen kell. Ha Triumph típushoz hirdeted, 3 napon belül 8 "okos" ember írja meg Neked,hogy mibe való.
Nem lehet, hogy Danuvia? Nekem csak búrám van hozzá, külön normális aljzatot még nem láttam közelről. De szeretnék.
A kerekekkel meg joker-nek lehet igaza: a kamerához közelebbin lévő agyán a dupla perem engem valamilyen Ariel kerékre emlékeztet. Háború előtti Red Hunter hátsó kerék, megszabadítva a lánckeréktől?
Azonos oldalon volt a hajtás és a fék.
Vagy menjen a tesóknak?
Ne, akkor inkább az első bekezdés utolsó mondatának értelmében lecsapnék az ovális lámpára - már ha Danuvia.
Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2016 febr. 25, 10:04.
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Kedves barátom Mateapu! ne bosszankodj mert az árt a szépségnek és veled fogják ijesztgetni az unokáid - elviszlek a Papához ha nem viselkedsz rendesen-címszóval!
.....jóvan öreg , akkó legyen biznic --figyejjé , így látatlanba megveszem a kerekejidet , oszt nem is alkuszok !!!! mérdmeg mennyi aztánadok 40ft ot kilójáér
csak annyyi hogy így most hirtelen nemtudok fizetni ,deha lehozod keszibe akkormég kamatba adokrá még 500 at hogyjójárjá . na ezigkorrekt tesó nem ? aztán így nincsrá gondod
Az nem jó, mert postafordultával itt kérdezgeti, hogy mi ez 35ezerért...
Csak az érdekesség kedvéért ha már itt tartunk: múltkor tudod mit akart azonosíttatni velünk? Az IL-18 repülőgép AI20-K jelű hajtóművének a beszállítószivattyúját.
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Mit haza nem hordanak az emberek a melóhelyről...
Amikor kilomiztam a házat annak idején (eléggé elhúzódott, mert pár éve szoktam le a gyűjtögetésről) nálam is röpült ki rengeteg furcsa dolog a teherautó kormányműtől a légfék pedálokon át a légsűrítőkig. Volt ott még gázolajtartály is (kettő).
Egyedül a Pancsi maradt meg érintetlenül, ahogy apám lerakta a padlás sarkába.
Utoljára szerkesztve a következő által: bokor28; 2016 febr. 27, 06:38.
Komment