Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Arra mindenki olyan választ ad amilyet tud, ki a legjobb tudása szerint maximális segítő szándékkal, ki pedig csak vidámabban fogja fel és jót beszélget a többiekkel.
De úgy látom kár volt,mert még mindig sok a túl okos kötözködő.
Szerintem a miatt ne térj ki, hogy az emberek jókedvűek. Tuti nem kötözködés.
Egyébként most látom, hogy 1990-ben gyártották a cuccot. Nem csoda, hogy felbomlott a SZU. Azt hittem valami ősi szerkezet.
Lehet, hogy valami sima univerzális szakaszjelző, amivel útlezárásoknál kiáll a manus és cserélgeti a színt - piros-zöld.
Mi van a kis dobozban? Akkumulátor?
- - - Updated - - -
Basszus! Elküldtem itt a cégnél sokat látott kollégának, de olyat írt vissza minden komolyságot mellőzve, hogy csak félve merem közzé tenni.
Kérdés: "Ez mi és ki használt ilyet Magyarországon?"
Válasz: "biokinetikus mickeymouse"
Én feladom.
Everything is better when you decide you don't care.
Igen akkumulátor van, a kisebbik lemezvas ládában!
- - - Updated - - -
Ha én agytröszt lennék,de nem vagyok akkor csak büszke lennék hogy annak neveznek.
Mert ez elismerés lenne a számomra,hogy nagy a tudásom!
- - - Updated - - -
Ahhoz túl komplikált a lencse csere, mert csavarozva vannak!
Más szóval: felrakom, rögzítem, nyomok a gombbal egy zöld jelzést, aztán kiengedem csavarhúzóval a rögzítést, felrakom a piros lencsét megint rögzítem, és megint nyomok egyet rajta.
Azért ez így elég lassú,legalábbis szerintem!
- - - Updated - - -
Nem az évjárata a lényeges,hanem a ritkasága, legalábbis itthon nálunk, gondolom!
Több mint egy évtizede elvittem bemutató termékként a Szigetszentmiklósi börzére hátha esetleg felismeri valaki és beszélgettünk róla, de nem találta meg a gazdáját!
Pedig volt bőven katona meg egyéb okos ember akkor is!
Komment