Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia lámpabúra, ami valójában Hella?
Collapse
X
-
Kösz nyuszifül!
Ha igy van akkor viszont szeretném visszaalakítani. Az a lemez ami az átalakítottnál a gyújtáskapcsolónál van, az nem rávaló eredetileg? Sajnos nem tudom, hogyan néz ki a hella lámpafej belül. Magáról a gyújtáskapcsolóról már találtam képet,de a többiről nincs elképzelésem hogyan nézhet ki. A gyújtáskapcsoló burkolata (kívül) is eltér a késöbbiekétől? Csak azért gondolom mert különbözik a felfogatásuk.
ZsoltUtoljára szerkesztve a következő által: joshbono; 2011 júl. 25, 13:08.
Komment
-
Köszönöm!
Ha esetleg a gyújtáskapcsóló külső burkolatáról is lenne képed, vagy esetleg másvalakinek aki olvassa, azt nagyon megköszönném. És a többi részéről: lámpaüveg keret(nem tudom,hogy csakis Hella felirattal volt-e?), foncsor, és az izzó foglalat. Nem tudom ezek az alkatrészrek miben különböznek a késöbbiektől, de lehet, hogy megvannak, csak nem ismerem fel őket. Annak idején a TL pannoniám kosárban érkezett hozzám, és hogy a dolog még bonyolultabb legyen, valamelyik tulajdonosa átalakította egy késöbbi típusra. A tudásom kevés ahhoz hogy az alkatrészeket ránézésre be tudjam azonosítani, ezért is kérem a segítségeteket.
Zsolt
Komment
-
joshbono eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa esetleg a gyújtáskapcsóló külső burkolatáról is lenne képed...
Utoljára szerkesztve a következő által: dino125ad; 2012 máj. 06, 21:22.
Komment
Komment