Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Milyen Zündapp ülés? KS 750?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Milyen Zündapp ülés? KS 750?

Sziasztok!

Hozzáértő szakember azt mondta nekem, hogy ez egy KS 750-es ülés, de valaki meg azt mondja, hogy nem az. A segítségeteket szeretném kérni, hogy milyen motornak az első ülése ez? Átalakított esetleg, mert ks600 vázra volt felszerelve, de nem ks600 ülés, mert olyat már láttam élőben és nem ilyen volt.

Click image for larger version

Name:	SDC13311.JPG
Views:	1
Size:	162.4 KB
ID:	153527Click image for larger version

Name:	SDC13313.JPG
Size:	158.2 KB
ID:	153528Click image for larger version

Name:	SDC13314.JPG
Size:	157.8 KB
ID:	153529

Üdv. DCS

Szia Gyula!
    Szerintem ez egy átalakított vázú ülés. Az első és a hátsó felfogatás is fura.
    Az utolsó széria KS600 ugyan nyomórugós volt,de ez nem az.
    Üdv:Laci

Komment

Szia Laci!
      Köszönöm a választ! Azt kell tudni, hogy az első felfogatás hegesztve van az ülésen, nem tudom, hogy gyári-e, vagy csak törve volt a laposvas rész(pont az ívben van végig varrva). A hátsó felfogatás azért ilyen, mert K800-on a vázon üléstartó fülek vannak szegecselve, ahhoz ilyen végű rugó kell tudtommal. Bemásolom ide a K800 alkatrész katalógusban található részt. A rugók és elsőífelfogatás szerintem nagyon hasonlít ezen az ülésnél látottakra.
      Click image for larger version

Name:	ules.jpg
Size:	53.6 KB
ID:	129097
      Ha megnézed a képet és az ülést akkor látszik, hogy az első felfogatás és rugók lényegében egyeznek, egyedül a 13-as jelű "drót", ami más formájú. Sajnos a többi ülésgumi hátsó merevítő része nem látszik a képen, nem mutatja a katalógus. Mivel csak másokra és internetre hagyatkozhatok, ezért elhittem általam hozzáértő embernek, hogy KS750 ülés, fel is tettem apróra cserealkatrésznek, tegnap meg írtak, hogy hoppá, ez nem is KS750... Na jól van, akkor mié lehet? Feltettem német fórumra is az ülést, elvileg ott jobban értenek hozzá, hiszen német motorra való elvileg az ülés, de nagy esély van rá, hogy átalakított esetleg, mert elég nagy méretű, ilyen méretű drilastic ülést nem találtam, ami rávaló lenne, holnap megírom a méretét az ülésnek.
      Még az ülésgumiról az jutott eszembe, hogy látszik azon is javítás! Egyszerű szakadás javítása, vagy méretnövelés, azt nem tudom, de tény, hogy nagyméretű ülés, túl nagy...
      Üdv. Gyula
      Utoljára szerkesztve a következő által: DCS; 2011 aug. 13, 22:12.

Komment

Az ülés fém vázának külső mérete: 41X36 cm. A gumi 1-1 centivel nagyobb kb., tehát 42X37centis ülésgumi lenne rá való a fém vázra.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X