Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Milyen oldalkocsi ?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szerintem egy Román gyártású Stoye utánzat + némi extra sárvédő. A Stoye-t szerették koppintani a románok és azt tették AWO-k meg más hasonló gépek mellé, így olcsóbb volt. Javítsatok ki ha rosszul tudom.
    littleszpett és Baka kedvelte ezt.

Komment

Kedves István,

Úgy látom te foglalkozol oldalkocsikkal. Szerinted mennyi pénzt érdemes ezért a puzzleért adni? Tűrhető állapotban van. Esetleg megpróbálok jobb képeket csinálni. Van ezeken a kocsikon esetleg valami azonosító?

Komment

Hát sokat nem foglalkoztam még vele, de van nekem is, meg láttam már párat.
        Stoye OK-ban van itt pár jártas ember, aki kívül-belül becsukott szemmel elmond mindent róla szerintem. Ha arról koppintották, feltételezem, az azonosító számok is hasonló helyen lehet megtalálni. Ilyen oldalkocsit még nem láttam, és sajnos valóban elég kevés hely van a kép készítéshez. Én mindenképp kipakolnám jól látható helyre, és alaposan átnézném. Milyen anyagból van a vázrésze milyen állapotú? Kerék, és felfogatása milyen állapotú, egyáltalán van-e ilyen kis hazánkban, vagy legalább hasonló? Milyen állapotban? Horpadt, rozsdás, mennyire korrodált? Milyen irat áll vele kapcsolatban rendelkezésre?
        Árban attól függ kitől veszed. Mármint amint látom van mégott pármotor, meg régiség, nem hiszem, hogy vasárba oda adja, csakszabaduljon, de egy valódi Stoye áránál jóval kedvezőbbet ajánlanék, bár egyedi megoldás van rajta, és csúnyának sem mondható, épp ezért nem ugornék bele fejest, hadd főljön az eladó a levében picit.

Komment

Az egyediség, az oldalkocsiknál nem értéknövelő. Nekem is volt egy hasonló Román, azt 45e ért adtam oda. Szerintem ez sem érhet többet. Egyébként mi mellé tennéd ? Esetleg motorral együtt vennéd meg ? Illetve az is lényeges honnan kell elhozni. Ha Románból, az gáz. Nem gondolom hogy lenne azonosító száma. A gyári Izs, illetve szentesi oldalkocsimon sem találtam.

Ezt adtam el.
          Click image for larger version

Name:	20120630406.jpg
Views:	2
Size:	199.8 KB
ID:	133290Click image for larger version

Name:	20120630407.jpg
Size:	202.2 KB
ID:	133291Click image for larger version

Name:	20120630408.jpg
Views:	1
Size:	201.7 KB
ID:	133292Click image for larger version

Name:	20120630409.jpg
Size:	199.3 KB
ID:	133293

Komment

Köszi a válaszokat,

Van némi hasonlóság. Ez amit kutatok valamivel rövidebb. Eg ilyesmit egy Izs 49 mellett láttam, egyforma szinüre volt festve a motorral, úgy tünt mintha gyárilag összetartoznának. Nekem egy T1 van. Nem okvetlen akarom ezt azzal együtt használni, csak mint régiség felújítandó szerkezet érdekelne.
            Ki fogom cibálni a lomok közül és készítek róla több képet.

Komment

Óóóóóó, ha bejáratos vagy oda, és szabadon cibálhatsz ezt-azt, akkor csinálj sok-sok képet, és tedd fel, hátha más is talál olyat, amit rég nem talál!

Komment

Baka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Eg ilyesmit egy Izs 49 mellett láttam, egyforma szinüre volt festve a motorral, úgy tünt mintha gyárilag összetartoznának
                Esetleg itt láttad ?http://veteran.forum.hu/tipusjegyek-...zott-lanc-819/

Komment

Nem ott láttam. Ennek a színe-bár nem vagyok egy experte-gyári türkisz.
                  Gyári nagy sárvédő, tokozott gyári láncvédő, gumi nincs a tankon, és szerintem román verzió.

Komment

milyen oldalkocsi
                    Csatlakoznek az elottem szolokhoz miszerint a kepen lathato oldalkocsi kisipari gyartas egyik termeke. Stoye oldalkocsi mintajara keszulhetett. mindenkeppen egyedi, ugy gondolom nem nagyon fogsz megegy ugyanilyennel osszefutni az tuti! arak teren sajna nem vagyok otthon... azert megirhatnad mit kernek erte

Van ezeken a kocsikon esetleg valami azonosító?
                    Az eredeti Stoye oldalkocsin az ules hattamlaja es a csomagterfedel kozotti reszen talahato egy plakett, amin szerepel a tipus,azonositoszam, evjarat.
                    korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X