Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Milyen kipufogó?(Cz 175 450)
Collapse
X
-
Szervusztok!
Zsoltikám,-iiigen eredetiben,valóban a nő is bele van keverve,-de így 68 évesen,már úgy gondolom át lehet alakítani a mondást.Igaz még az öregemberek is elpiszmognak a nőkkel,de azért már nem olyan nagyon sürgős a dolog,-jó lesz az holnap is,vagy azután.
Komolyra fordítva a szót,a képen látható dob azért a 450-es CZ-re való,mert a Cezetta kipufogója,a robogó menetirány szerinti jobb oldalán van elvezetve,és az a két nyolcas csavar ami a képen látható,más pozícióban van.Lehet a neten képeket találni az 502-ről,nem magamtól vagyok ilyen okos.Belső elrendezésre nagy valószínűséggel azonosak,mert mindkét jármű 175 ccm.-es.
Ami a birtoklási vágyat illeti azt részben humornak szántam,mert van nekem ilyen dobom.Az lehetséges,hogy nincs ilyen jó állapotban,nem tudom,de ezt a dobot sem látom a képen minden részletre kiterjedően.Általában ezeket a dobokat,egy részletekbe merülő restaurálás esetén újra kell krómoztatni,mert a 450-esnél gyakori volt az akkumulátor sav kifolyásából származó károsodás.
Nagyon köszönöm,hogy fel lett kínálva a lehetőség,de biztos van olyan CZ tulajdonos,akinek nagyobb szüksége van rá.A képről ítélve,egyébként jó állapotúnak tűnik,tehát érték.
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
Köszönöm. Utánanéztem a neten, és valóban. à½Ã¸ŠA birtoklási vágy annyira őszintének tűnt, h én elhittem. A kipufogó érdekessége, h nem CZ-n teljesített szolgálatot, hanem Simson AWO-n. Talán ezért úszta meg az akkusavat... Egyébként valóban eladó, csak nem vagyok tisztában az értékével, ezért kérdeztem, h mit ér meg neked. Így majd akkor jól meghirdetem, most már legalább tudom, miként. Még1x kösz!
Üdv! Z
- 4 likes
Komment
Komment