Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Porlasztó(Rába, Ikarus, MTZ)
Collapse
X
-
Sztem senki nem bánja, ha feldobod a napját.Sokak bánatára újra itt vagyok.
Akármelyik Rába traktorba jó,sőt még az Ikarusokba is.
porlasztócsúcs /sz/ | Alkatrészek | Rába
És jó drága.
- 2 likes
Komment
-
Kellemes ünnepeket viszont.Kellemes ünnepeket.
Én egyet nem értek: ha van rajta szám, akkor miért nem ütöd be azt a keresőbe? Az ilyen egyszerű problémáknál gyorsabb lenne és sokkal egyszerűbb.
Rákeresve arra, hogy "ydlla35s2180" rögtön a google első találati oldalán ott a megoldás:
Injectors
A fúvóka gyártójának a honlapja, felsorolással. A felsorolásban meg ott van, hogy "RABA - MAN - D2156HM6U". Tehát elsősorban Ikarus 200-as sorozat, nem hinném hogy túl piacképes holmi lenne manapság.Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2015 dec. 26, 07:29.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 5 likes
Komment
-
Mit nem értessz ezen. Coli szeret minket, csak nehezen tudja ezt kifejezni és így mutatja ki az érzéseit. Nem vagyunk egyformák. A csipkelődő humor nálam pl. azt is kifejezi, hogy kedvelem az illetőt. Remélem Coli érted amit írok és nem veszed rossz néven. Nyugodtan kérdezz és nyiss új témákat, ha szükségét érzed. Ha tudunk segítünk.Én egyet nem értek: ha van rajta szám, akkor miért nem ütöd be azt a keresőbe? Az ilyen egyszerű problémáknál gyorsabb lenne és sokkal egyszerűbb.
- 6 likes
Komment

Komment