Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Olajzó / permetező
Collapse
X
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor világosabban fogalmazok: 5000 Ft-ot ér!
Komment
-
coli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePont azért lesz 23 e, Ft az ára mert régi,ritka,működőképes és nem az enyém hanem egy haveré!
Az hogy régi -relatív , de nagyon . Az hogy rendes használati működésre képes - az kétséges . Azt viszont nem értem , hogyan jön ide a " haver " mint tulajdonosi megjelölés . Már mint az ár képzéshez . Vagy értelmezzük úgy hogy az itt leledző néhány sokat látott , öreg és öregebb róka , kb 5000 ft körül maximálná ennek a fent nevezett tárgynak az értékét ---------viszont Te mint bonyolítója az üzletnek ----egy tisztességes 18 000 ft ban értékeled a saját ténykedésedet a tranzakcióban ?
Látod , és itt kezdődnek a gondok . Mert , ha annó aúgy kezded : Coli vagyok , gyűjtögetem a vasakat -a jobbakat megtartom ( már mondtad ) , viszont a többit a lehető legjobb áron adom tovább mert ebből élek .
Viszont néha néha a fórumlakók segítségét szeretném kérni ............. cserébe ......??????
Aztán kész . Szerintem senki nem tenne rosszaló megjegyzést ----- sőt egy ilyen indítás után szerintem akár innen a fórumról is megkeresnének -----figyelj Te sokfelé jársz , nézelődsz , ha látnál egy ilyen ...... akor szólnál ?
Rosszul látom ?
- 12 likes
Komment
-
Szerintem egy fórum arról szól, hogy különböző témákat dobunk fel, hozzászólunk, segítjük egymást a tudásunkkal, ami van, azt megosztjuk. az egyik ehhez ért, a másik ahhoz.
Nyilván belefér az is, hogy ismeretlen alkatrészeket a fórum elé teszünk.
Ez az egész alapvetően kölcsönös, még ha nem is mérjük patika mérlegen, hogy ki mennyi hasznos tanácsot adott/kapott.
Ha a valaki a fórumot csak arra használja, hogy "megfejje" a többiek tudását, és maga semmit nem tesz a "közösbe", akkor én az illetőt "potyautasnak" tekintem, és nem foglalkozom a kérdéseivel. Ha mindezt üzleti megfontolásból teszi, és nem hobbyból, annál rosszabb...
- 8 likes
Komment
-
coli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePont azért lesz 23 e, Ft az ára mert régi,ritka,működőképes és nem az enyém hanem egy haveré!
Talalkozok a fajtaval,aki meg van sertodve ha engedni kell. Aztan evekig cipeli a szemetet. Es azzal aki rendes aron adja es porog a bolt. Melyik jobb? Igy vettem multkor egy teljesen uj pancsi hatso lampat 5000ert postaval. Nem am 14e a hasznalt. Most keresek egy hasznaltat, nincs szivem felrakni. Megerte,mi?
- 2 likes
Komment
Komment