Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Orosz T150K traktor kompresszorja

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Orosz T150K traktor kompresszorja

Üdvözletem!

Nemrégiben hozzám került egy komresszor. Sajnos nem tudom milyen típus lehet. Amit látok rajta, hogy két hengeres, vízhűtéses és valószinüleg régebbi típus lehet. Fel szeretném újítani, de ahhoz hogy bármit is vegyek hozzá tudnom kellene, hogy mi lehet.

Click image for larger version

Name:	Fénykép1264.jpg
Views:	1
Size:	199.1 KB
ID:	153383 Click image for larger version

Name:	Fénykép1265.jpg
Size:	200.4 KB
ID:	153384 Click image for larger version

Name:	Fénykép1266.jpg
Size:	200.3 KB
ID:	153385 Click image for larger version

Name:	Fénykép1271.jpg
Size:	203.3 KB
ID:	153386
    Ha bármilyen infótok van kérem segítsetek!
    Köszönöm

Hali!

Szerintem a képen látható kompresszor egy Orosz traktor, bizonyos T150K-ról való.
    Márcsak azért is,mert nekem is ilyesmi, talán valamivel újabb gyártmány ketyeg a garázsomban.

Üdv: sebokricsi
    Attached Files
    Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2011 máj. 18, 17:37.

Komment

Köszönöm, ez tényleg az! A kérdésem már csak annyi lenne hogy 220-as motorral meg lehet-e hajtani. Homokszóró kabint akarok csinálni és ahhoz szeretném, de nincs három fázisom.

--- Ez még eszembe jutott: ---

Ja és látom a képeken a vízhűtés nincs rákötve, nem szükséges vagy valamilyen mobil megoldása van?

Komment

Természetesen meg lehet hajtani, hiszen az enyém is 220-al megy, 1,1 kW-ossal.
        A vízhűtés nagyon áldásos dolog. Én is tervezem, hogy szerelek az enyémre.
        Nélküle lehet használni, de nem sokáig mert melegszik.

üdv: sebokricsi

Komment

Ha homokszóráshoz akarod használni akkor nem a motorral lesz bajod, hanem a termelt levegő mennyiségével. Nekem 80 literes tartályhoz van szerelve kéthengeres Rába ( Ikarus ) kompresszor, de csak imitálja a szórást. Sajna még a " izmosabb " Praktikeres szórópisztolyt sem hajtja meg ennyi levegő. Lehet hogy a kapható legkisebb pisztolyhoz jó lesz. Talán.

Komment

Igen, erre már én is felkészültem, 3 db 180 l-es tartályt szereztem, ezeket összekötve talán elég lesz. A kompresszort azért akarom rendbe tenni, mert két hengeres és elég nagy ürtartalmú hengerei vannak, gondolom hamar meg tudja tölteni a tartályokat.

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X