Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Velünk pusztuló Skoda 1102 Tudor

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Velünk pusztuló Skoda 1102 Tudor

Sziasztok!

Ezt az autót egy Csengőd melletti eldugott kis tanyán láttam meg, de fogalmam sincs miféle lehet. Más szemszögből nem tudtam lefotózni, ugyanis a képen látható kútgyűrű egy vérszomjas (éhes) kutya háza.
    A lánc eddig ért el, ennél közelebb nem mertem menni.
    Ha valakinek van akkora típusismerete, hogy megmondja, mi ez, kérem írja meg. Hátha egy olyan roncs, amiért érdemes lenne megküzdenem...

Click image for larger version

Name:	2011-12-09_12-42-41_840.jpg
Views:	1
Size:	206.5 KB
ID:	153764

Gabó

Szerintem bizonyára ér valamit, ha már egy vérszomjas bestiával oltalmazzák. Én megpróbálnám lekenyerezni, hátha enged még egy-két fotót csinálni.
    Bocs, ne haragudj. Viccet félretéve: nem tudom, hogy mi lehet, de megkérdezném azon a tanyán.
    sepy és mir-mur kedvelte ezt.

Komment

A csomagtértetőből ítélve Trabant !

Vagy negyven éve volt a szomszéd bácsinak egy hasonló járgánya. Azon is mint ezen a középső oszlopnál voltak az ajtók kilincsei. ( A hátsó ajtó visszafelé nyílt ) Azt az autót Skodának hívták, és ha jól tudom fából volt az alváza.
      barna, és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

A Rover P4 75-ösnek hasonlóak a vonalai, az ajtónyitása ...de egyáltalán nem biztos. A Skoda nem valószínű, a 1101-nek nem így nyílik az ajtaja, a 420 Popularnak sem, még a Citroen Traction Avant jutott eszembe, de annak is középen vannak az ajtózsanérjai.
        És merre van az a kutya, a lánccal? Már mögötted? :-)

Komment

Heló!!
          Szerintem ez egy 1102-es Skoda Tudor!!
          De ez csak az én tippem.

Komment

1000MB eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Szerintem is.

Komment

Kedves Ifjú Kolléga!

Meg kellhagyni jó szemed van és Skodában úgy látom szakértő. A típusszámokon (1101 v. 1102) nem vitatkoznék, de ez a találat téged igazol(hat): Automobilista :: Zobacz temat - Znalezisko po 40 letnim

Nekem a Te korodban Ternai Zoltán: A motorkerékpár c. könyve mellett Marjai-Pataki: A hajó története volt a kedvenc olvasnivalóm. Annak a képeit vágtam úgy, mint te a Skodát. Gratula.
              OdinHEM, sepy és kedvelte ezt.

Komment

Köszi szépen.
                Remélem mindenki teljes jogú forumtagnak tekint nemcsak egy poénkodni akaró kis suhancnak.
                Beagle, sepy és kedvelte ezt.

Komment

Remélem mindenki teljes jogú forumtagnak tekint nemcsak egy poénkodni akaró kis suhancnak.
                  Magam részéről: Isten hozott kolléga! Ebben a szakmában, vagy inkább hivatásban - legtágabb értelemben véve a gépészetet - nagyon kell az utánpótlás.

Komment

....valakinek menni kéne parizerér , ja meg ha mész ,hozzákétsört

kis suhancnak
                    ........................

Komment

Komment

Nekem még nem adnak sört

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            drága nagyanyám úgy megöntözte a fölötte lévő polcon a virágot, hogy a víz ráfolyt a könyvekre, és többek között ennek is összegyógyultak a lapjai,
                            Sajnálom a könyvet. Szegény nagymamád pedig csak úsztatni akarta biztos a hajókat.

Azért érdekes dolog, hogy azok a haverjaim, akikkel együtt bújtuk ezt a könyvet, valahogy mind a műszaki pályán kötöttek ki. Pedig a vitorlásokért nézegettük rongyosra a lapokat. Nem mellékesen akkor ment az Onedin család a tévében. Persze, hogy vitorláshajót barkácsolt mindenki. Azután valamelyik Ezermesterben volt egy kép egy "igazi gőzhajóról": borszeszégő, konzervesdoboz és egy U-alakúra hajlított rézcső ferdén beforrasztva, hogy a vízszint alá érjen a vége. A cső közepét kellett melegíteni a borszeszégővel, és pöfögött mint egy teáskanna. Lehet, hogy valahol itt fordultam tudatalatt a gépészet felé.

Komment

Kedves Gabó Racing! Az biztos,hogy egy karosszériát javító egyén hátra hagyott holmiára bukkantál. Van ott Trabant ajtó borító és csomagtér tető, ledobott vonóhorog de igazi érték az autó maradvány ami lehet Skoda de lehet Opel is. Az biztos hogy azt az ajtót nem Pitestiben készítették mert még fényes a sérülések helyén pedig biztosan nem tegnap dobták ki. Az ,hogy ha a kutyának fel lenne cserére ajánlva egy hőszigetelt ház lehet bele menne a cserébe főleg -15-os hideg után. Ha esetleg Komondor akkor tárgytalan mert az nem fázik, annyit megérne a csere biztosan. Üdv. Sepy.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X