Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Tárcsa lap

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Tárcsa lap

Üdvözlet mindenkinek.

Meg-e tudná mondani valaki hogy ez milyen régi s mely méretű talajművelő tárcsának a kiegészítője.

Átmérője: 800 mm falvastagsága: 3 mm

Click image for larger version

Name:	20140704DSC01412.JPG
Views:	1
Size:	126.5 KB
ID:	157006Click image for larger version

Name:	20140704DSC01413.JPG
Views:	1
Size:	120.2 KB
ID:	157007

Választ köszöntem.

Szép napot.

Szia Coli!

Nagy valószínűséggel a kecskeméti Sasform Kft. által gyártott vontatott tárcsázógépek egyik elemére bukkantál. Szerintem napi ócskavas áron tudod eladni, vagy megvenni. A mai napi gyártott gépekről van szó. Csak ezért írtam ócskavas árat.

Komment

coli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Üdvözlet mindenkinek.

Meg-e tudná mondani valaki hogy ez milyen régi s mely méretű talajművelő tárcsának ...........
      Szia Coli!
      A kérdésedre Zsolti megválaszolta frankót, ha még azt is megmondta volna, hogy milyen színűre festették ezt a micsodát, akkor lett volna igazán teljes az okfejtés, így csak ötös alá!
      Megmondom őszintén Zsoltinak abban nincs igaza, hogy "Ócskavas ára" van egy ilyen tárcsának, mert a szabadban sütők, grillezők sokat adnának érte!
      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Lehet,hogy a kép csalóka de eléggé mély vakrozsdásak. Igaz egy kitartó legyező korongozás után lehet még grill tárcsa akár, persze azért ez nem aranyrög!.
        Gergőke kedvelte ezt.

Komment

eléggé mély vakrozsdásak.
          Az nem rozsda, hanem patina ! ( Vagy gyári öntéshiba )
          sepy kedvelte ezt.

Komment

Matt fekete a színe egyébként gyárilag. Általában sima fekete alapozó, mert a talaj 1000 m után úgyis lekoptatja, a tárcsa pedig kifényesedik. Ennek is ez lenne a legmegfelelőbb felületkezelés. Utána lehetne zsírral befolyatni.

Komment

Én nem szeretnék olyan flekken sütő tárcsáról enni amit alapozóval kentek előtte!, fényesre csiszolás és sómentes házi zsír jobb lenne??.

Komment

Természetesen a talajjal fényesített felületkezelésre gondoltam. Egy kis talajmunka, utána jöhet a sütés!
                mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Zsoltinak igaza van,csak talajmunkával elérhető a megfeleéő felületi minőség !Kedves coli ... amit te felleltél igen"curens"darab tárcsázás(sütés)kategóriában.Viszont már a találkozó kategóriába tartozik amennyi ráfér!!!...Lelkem a
                  "viharsaroké"onnan származom!!!
                  Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2014 júl. 05, 21:01.
                  Duke és CZsolti kedvelte ezt.
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X