Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Nem, papírjuk nincsen. De viszont az alkatrész kupacban van egy egycsikos kuplungfedél a TLT-mhez
Fotót majd töltök fel az ok-s ról, meg a kuliról is. Ja, és a kulinak megvan a felirata!
De viszont hiányos
"Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."
Nem értem. Megnéztem a fotót részletesen, de ezen kívül már csak egy hibát találtam. A "h"-s kipufogó,(ha jól látom) és a "nem oldaldobozba épített légszűrő" kombó ami nekem feltünt.
Egyáltalán nem ócsárolni akarom ezt a gyönyörű fogatot. (pontosabban "őt") Csupán észrevétel.
Akárki akármit mond, nekem igy is nagyon bejön
"Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."
A „h”-s kipufogó, (ha jól látom) és a „nem oldaldobozba épített légszűrő” kombó ami nekem feltünt.
Igen a kipuffantó az már egy T5-H-é, de a levegőszűrő az autentikus, mivel ez egy 1964-es gyártás, ugye a H az 1967-től került bevezetésre!Különben elárulom, hogy tényleg nem sok hibát találtak a minősítők, ami nagyon szembe tűnt nekik, az a sok króm, mivel imádom a krómot (na meg a marcipánt, de ez nem tartozik ide!)
Találtam Neked egy idézetet Zsolti "tollából": http://veteran.forum.hu/pannonia-tip...html#post22960
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Miért? Már a CZ nem is felel meg Neked? Ejnye-ejnye!
Szigorúan az egyensúly kedvéért. A CZ-vel járni akarok, a T5 meg valahogy szívügyem. Annyira tetszik a formája. Nekem ez az "igazi" Pannónia. Oké, lehet T5-H is.
Szigorúan az egyensúly kedvéért. A CZ-vel járni akarok, a T5 meg valahogy szívügyem. Annyira tetszik a formája. Nekem ez az "igazi" Pannónia. Oké, lehet T5-H is.
Na jó, nekem meg a P-20-as.
Gyerekkoromban, még az Áruház jármű osztályán vadi újak voltak kitéve...azóta is csak álmodoztam róluk...gyakorlatilag,mikorra vehettem volna egyet, már nem árulták, helyette, maradt a két henger , CZ-t vettem.
Komment