Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Szemcseszórás otthon
Collapse
X
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha így kapnék vissza egyet, lenne pár keresetlen szavam
Komment
-
ApaE
-
Nem pontosan értem, mi történt. Otthon hegesztett üzemanyagtankot láttam már, az elég csúnya volt. De gondolom ez nem berobbant. De akkor hogy "sikerült"?korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe akkor hogy „sikerült”?soveny és korompaiistvan kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Vettem a LIDL-ben egy és van otthon egy
Kipróbálásra kaptam kvarchomokot amit a díszkő fugázására használnak.
Nagy várakozással próbáltam ki a rendszert. Sose csináltam még ilyet. )
Apró alkatrészek rozsdátlanítására és szakaszos üzemre kitűnő a rendszer. A festék réteget nem távolítja el csak a rozsda foltokat tünteti el. Rendesen porzik és sok homok kell neki.
Ezt a rendszert csak kabinban érdemes használni. Szerintem.
A korábban belinkelt amerikai kabint szeretném megcsinálni.
Otthoni felhasználásra szerintem megteszi.korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Hello mindenkinek!Én ilyet csináltam,szinte hulladékból van az egész.Üres hordó,hűtőszekrény rács,hangszóró rács,paplan betét,porszivócső,poszivó,némi osb,kis üveg,autó gumikéder,vödör,konyhai neon..stb.A pisztoly szintén occsóbb tipus a levegőmennyiséggel még vannak problémáim,de jó úton haladok a megoldása felé.A sajátról majd később teszek fel esetleg képet.Link:How to build a media blasting cabinet out of junk - BIG DOG Motorcycles Forum Köszönet az ötletért az eredeti kiötlőnek.Itt találtok még kabinokat:Homemade Tools: cabinetUtoljára szerkesztve a következő által: Vasi; 2012 okt. 12, 23:36.
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÍme egy „felfuvalkodott” BSA tank . Történt ugyanis, hogy kiakarták szórni belülről a tankot.20120924754.jpg20120924755.jpg20120924756.jpg
Komment
-
Egy motor letisztitásához fa keret traktorbelsö szétcsikozva,tüzőgép,kis szeg,ablak odaszegezve,"ajtó"régi pokróc,benyulás
két lyuk,tartályos pisztoly a levegő kevés volt de kit érdekel! Letisztitottam két nap alatt a pancsit utcai száritott homokkal. Úgy sem jó többször használni mert a kopott homok nem csiszol.az igaz nem sokat láttam,de költséghatékony volt a golog.Nem voltam szakszerü de ahoz elég volt,hogy ujból belássam a szakszerü munkához komoly felszerelés kell,és emiatt csak butaság ez a sok házi szekrényke.értsük meg nem tudunk amatőrként olcsóbban, jobban dolgozni mint a profik.Viszont nekik reális árakkal kellene jelentkezni,hogy ne a költségcsökkentésen keljen törni az agyunkat.Szerintem azért van ennyi eladó kabin és artozék mert jobb üzlet eladni mint dolgozni vele.soveny kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
ApaE
Komment